!
!
verlengstuk

Verlengstuk panelenhek 60 cm.

Met dit verlengstuk kan je het 3, 5 of 6 panelen hek met 60 cm. verbreden. Verkrijgbaar in de kleuren wit, metalic en zwart.
verlengstukextradeur

Verlengstuk panelenhek met deurtje

Dit verlengstuk van 60 cm. bevat een extra deurtje voor het 3, 5 of 6 systeemhek. Verkrijgbaar in de kleur wit, metalic en zwart.

Losse bevestigingsset voor aan de muur

Dit losse setje is een extra bevestigingsset voor aan de muur (voor de panelenrekken). Dus wil je het panelenrek op 2 plaatsen gebruiken bestel dan een los setje erbij. Wil je het 6 panelenrek niet gebruiken als box maar als hek tegen de muur dien je ook een los setje te bestellen (niet ingesloten bij 6 panelenrek). Verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.

Kidco 3 panelenrek wit

Het panelenrek van Kidco heeft een deurtje met magnetische sluiting. Dit houdt in dat het deurtje automatisch achter je sluit. Het blijft dus niet open staan! Het hek bestaat uit 1 deurtje (breed 58 cm.) en 2 panelen. Het deurtje kan zowel in het midden al aan de zijkant geplaatst worden. Breedte 76,2 tot 213 cm. Je kunt het Kidco panelenrek uitbreiden tot 236 of maximaal 274 cm. met onderstaande uitbreidingssets!

Haardhek Kidco 76 - 335 cm.

Het haardhek van Kidco bestaat een 5 panelen (1 deurtje en 4 panelen). Het deurtje sluit automatisch achter je door de magnetische sluiting. Het deurtje is 58 cm. breed, de panelen 61 cm. De hoogte van het hek is 78 cm. De totale breedte is 335 cm. Je kunt het hek nog verbreden met verlengstukken van 61 cm. Het haardhek is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. LET OP; VERLENGSTUKKEN ZWART ZIJN NIET MEER VERKRIJGBAAR, ALLEEN WIT!

Kidco uitbreidingsset panelenrek klein

Met dit verlengstuk van Kidco (23 cm.) kun je de panelenrekken van Kidco verlengen. Alleen verkrijgbaar in wit!

Kidco uitbreidingsset panelenrek groot

Met dit verlengstuk kun je de panelenhekken van Kidco verlengen. De breedte van het verlengstuk is 61 cm. Alleen verkrijgbaar in wit!

Hondenrek Baby Dan 73 - 86 cm.

Wil je dat de hond achter het hek blijft?? Dit klemrek klem je tussen de muur of het kozijn (je hoeft niet te boren of te schroeven) en je hond blijft daar waar je wilt! De hond kan niet over het hek springen want het is extra hoog (105 cm.) en stevig. Het hek is verstelbaar van 73 tot 86 cm. Verbredingsstukken zijn los verkrijgbaar (zie hieronder, tot 1,2 meter te verbreden). Kleur wit.

Verbredingsset hondenrek Baby Dan

Met een verbredingsset kun je het hondenrek van Baby Dan breder maken.

1 set: tot 99,5 cm. 2 sets tot 113,5 cm. 3 sets tot 120 cm.

balkon net

Balkonnet binnen/buiten

Dit balkonnet is geschikt voor binnen en buiten en schermt openingen tussen spijlen van balustrade en balkon af. Gemaakt van kunststof, gaasachtig materiaal (wit). Afmetingen 294 x 94 cm. Bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd.

Doe-het-zelf stormhaakje 2 stuks

Bij deze haakjes heb je 2 handelingen nodig het slotje te openen; je duwt het veertje naar achteren en dan pas kan je het slotje omhoog duwen en zo het poortje openen. Per 2 stuks verpakt.

Doe-Het-Zelf-Set voor trapplaat van Aplast

Stel je wilt zelf een 'plaat' voor je trap maken omdat je een 'vreemde' afmeting hebt, iets anders wilt of gewoon het leuk vindt om te knutselen. Met het Doe-Het-Zelf-Setje van Aplast heb je een stevige set om aan je zelfgemaakte traphek te maken.