!
!
Klik hier

3 panelen systeemhek

Met dit extra brede hek (3 panelen van 60 cm.) kun je vele openingen afschermen. Denk bijvoorbeeld aan een open keuken, aparte ruimte in de kamer of om een gaskachel of openhaard. Dit hek wordt met 2 systemen bevestigd aan de muur en is makkelijk weer weg te halen en op te bergen. Je kan het 'knikken' in de vorm zoals je wilt. Dus schuin, in een bocht of gewoon recht. In het midden zit een deurtje dat je makkelijk met 1 hand open en dicht doet. Verkrijgbaar met extra verlengstukken. (zie verder). LET OP; ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR IN ZWART EN GRIJS/METALIC!
verlengst.20cm.

Verlengstuk panelenhek 20 cm.

Met dit verlengstuk kun je het 3, 5 of 6 panelenhek met 20 cm. verbreden. Verkrijgbaar in de kleuren wit, metalic en zwart.
verlengstuk

Verlengstuk panelenhek 60 cm.

Met dit verlengstuk kan je het 3, 5 of 6 panelen hek met 60 cm. verbreden. Verkrijgbaar in de kleuren wit, metalic en zwart.
verlengstukextradeur

Verlengstuk panelenhek met deurtje

Dit verlengstuk van 60 cm. bevat een extra deurtje voor het 3, 5 of 6 systeemhek. Verkrijgbaar in de kleur wit, metalic en zwart.

Losse bevestigingsset voor aan de muur

Dit losse setje is een extra bevestigingsset voor aan de muur (voor de panelenrekken). Dus wil je het panelenrek op 2 plaatsen gebruiken bestel dan een los setje erbij. Wil je het 6 panelenrek niet gebruiken als box maar als hek tegen de muur dien je ook een los setje te bestellen (niet ingesloten bij 6 panelenrek). Verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.

Kidco 3 panelenrek wit

Het panelenrek van Kidco heeft een deurtje met magnetische sluiting. Dit houdt in dat het deurtje automatisch achter je sluit. Het blijft dus niet open staan! Het hek bestaat uit 1 deurtje (breed 58 cm.) en 2 panelen. Het deurtje kan zowel in het midden al aan de zijkant geplaatst worden. Breedte 76,2 tot 213 cm. Je kunt het Kidco panelenrek uitbreiden tot 236 of maximaal 274 cm. met onderstaande uitbreidingssets!

Haardhek Kidco 76 - 335 cm.

Het haardhek van Kidco bestaat een 5 panelen (1 deurtje en 4 panelen). Het deurtje sluit automatisch achter je door de magnetische sluiting. Het deurtje is 58 cm. breed, de panelen 61 cm. De hoogte van het hek is 78 cm. De totale breedte is 335 cm. Je kunt het hek nog verbreden met verlengstukken van 61 cm. Het haardhek is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. LET OP; VERLENGSTUKKEN ZWART ZIJN NIET MEER VERKRIJGBAAR, ALLEEN WIT!

Kidco uitbreidingsset panelenrek klein

Met dit verlengstuk van Kidco (23 cm.) kun je de panelenrekken van Kidco verlengen. Alleen verkrijgbaar in wit!

Kidco uitbreidingsset panelenrek groot

Met dit verlengstuk kun je de panelenhekken van Kidco verlengen. De breedte van het verlengstuk is 61 cm. Alleen verkrijgbaar in wit!

Klemrek extra hoog Bettacare (hond!)

Het extra hoge kinder/hondenrek van Bettacare klem je tussen 2 muren of kozijnen. De hoogte van het hek is 104 cm. De breedte kun je verstellen tussen 75 en 82,6 cm. Extra verbredingsstukken zijn apart verkrijgbaar (zie hieronder).

Klemrek extra hoog Bettacare voor hond (met kattenluik!)

Dit hondenrek heeft ook een opening voor de kat! Hoogte 104 cm. Breedte tussen de 75 en 84 cm. Te verbreden met onderstaande verbredingsstukken.

Verlengstukken Bettacare extra hoog

balkon net

Balkonnet binnen/buiten

Dit balkonnet is geschikt voor binnen en buiten en schermt openingen tussen spijlen van balustrade en balkon af. Gemaakt van kunststof, gaasachtig materiaal (wit). Afmetingen 294 x 94 cm. Bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd.

Doe-Het-Zelf-Set voor trapplaat van Aplast

Stel je wilt zelf een 'plaat' voor je trap maken omdat je een 'vreemde' afmeting hebt, iets anders wilt of gewoon het leuk vindt om te knutselen. Met het Doe-Het-Zelf-Setje van Aplast heb je een stevige set om aan je zelfgemaakte traphek te maken.