Baby meegroeistoel Lambda 3 zwart met PVC tablet
0 Reviews | Review toevoegen

Jouw baby zal jaren lang plezier beleven met de Lambda 3 meegroeistoel.

Artikelnummer

HCL3CBL 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 189,95
€ 159,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kinderstoel voor aan de eettafel, makkelijk te verstellen

Je kan deze praktisch hoge stoel gebruiken vanaf 6 maanden. De zit- en voetensteun zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar zonder het gebruik van schroeven. Een kliksysteem zorgt ervoor dat je de steunen kan aanpassen aan de grootte van jouw kind. Het eettablet heeft een afneembare plastieken cover om het houten tablet te beschermen tegen knoeien.

Eetstoel voor kinderen

Je kan het eettablet naar achteren wegklappen. Een beugel is inbegrepen en verzekert samen met een 5-puntsveiligheidsgordel de veiligheid van jouw kind. Zowel de beugel als de veiligheidsgordel zijn afneembaar. Zo is de meegroeistoel niet enkel als hoge stoel te gebruiken voor jongere kinderen, maar kunnen oudere kinderen de Lambda 3 als eetstoel of bureaustoel gebruiken.

Groeistoel specificaties

Afmetingen: 49 x 51 x 85 cm Materiaal: Beuk EN-Norm: EN 14988:2017 Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.