Babystoel EVOLU ONE 180° Wit 2 in 1 met beugel
0 Reviews | Review toevoegen

De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in terwijl het kindje aan tafel zit.

Artikelnummer

CHEVO180NW 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

2-7 werkdagen

€ 199,95
€ 179,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Draaibare Baby eetstoel 

Niets zo lastig dan een stoel met een baby erin te verplaatsen. Daarom introduceren we de nieuwe Evolu ONE.80°. De award winnende Evolu stoel heeft nu een 180°-draaifunctie. De draaifunctie maakt het mogelijk om het kindje eten te geven in 3 verschillende posities zonder te stoel te moeten verplaatsen. Door heel gemakkelijk aan het hendeltje te trekken kan het kindje in de volgende positie geklikt worden. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in terwijl het kindje aan tafel zit.

Babystoeltje voor meerdere tafelhoogtes

Deze trendy 2-in-1 hoge stoel is aan te passen aan 2 tafelhoogtes: een standaard eettafel van 75 cm en een kindertafel van 50 cm. Een set extra lange poten is optioneel verkrijgbaar om de hoogte van de hoge stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk. De stoel kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte in combinatie met de Evolu Newborn Seat.

Veilige babystoel 

De Evolu ONE.80° hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van jouw kind te verzekeren. Het in diepte verstelbare eettablet is optioneel verkrijgbaar, zo heeft je kind zijn eigen tafeltje.

Baby en kinderstoel

De Evolu ONE.80° is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar. Het gebruik van de hoge stoel is aan te raden van zodra uw kindje zelfstandig rechtop kan zitten. De stoel kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte in combinatie met de Evolu Newborn seat.

Evolu One specificaties

Op hoogte eettafel: zitvlak - 62,2cm, voetenplank – 42cm
Op hoogte keukeneiland: zitvlak – 80,2cm, voetenplank – 57cm
Voetenplank: 31 x 11cm
Grondoppervlakte ingenomen door eetstoel: hoogte eettafel - 56 x 56cm, hoogte keukeneiland - 67 x 67cm

Afmetingen: 56 x 56 x 94 cm Materiaal: Stoel: Polypropylene - Poten: Beuk EN-Norm: EN 14988:2017 Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.