Bo Jungle B-Nightlight LED nachtlampje voor stopcontact
Reviews | Review toevoegen

Dit handige nachtlampje voor in het stopcontact is super handig om te gebruiken als je kindje niet in het donker kan slapen of als je je kindje 's nachts moet verzorgen.

Artikelnummer

K16B200800 

Verzendkosten

€ 4,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 12,95
€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Nachtlichtje LED B-Nightlight van Bo Jungle 

Heeft jou kindje 's nachts of 's avonds nog verzorging nodig? Dan is dit kindvriendelijke LED nachtlampje een goede oplossing! Dit lampje zorgt voor genoeg licht op de kamer voor het verzorgen van je kindje door de dag/nacht-sensor. Hoe donkerder de kamer, hoe meer licht het lampje schijnt, hoe lichter de kamer, hoe minder licht het lampje schijnt. Natuurlijk kun je het lampje ook gewoon aan- en uitzetten!

Duurzaam en energiezuinig nachtlampje

Ook als je kindje nog niet makkelijk slaapt zonder licht op de kamer kun je de B-Nightlight van Bo Jungle goed gebruiken! Je kunt het gewoon in het stopcontact steken en er meteen gebruik van maken. Daarnaast schijnt dit energiezuinig lampje tot wel 10.000 uren lang. Jij en je kindje kunnen dus extra lang gebruik maken van dit lampje!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews