Dreambaby push down haakjes (4 stuks)
0 Reviews | Review toevoegen

De push down haakjes van Dreambaby passen op de meeste kasten en laden. Door de veer kan het haakje helemaal aan de voorkant worden ingedrukt.

Artikelnummer

F197 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 5,95
€ 5,49
Prijs per 4 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dreambaby Push down veiligheidshaakjes met veer

Veel veiligheidshaakjes maken gebruik van het verend vermogen van de kunsstof waarvan ze zijn gemaakt. Hiervoor moet je je met je wijsvinger/hand de kast of lade een eindje in omdat er aan het begin van het haakje niet voldoende hefboomwerking is. De Dreambaby push down veiligheidshaakjes maken daarom gebruik van een veer. Je duwt het veertje naar beneden en daarmee ontgrendel je het slot. Het voordeel hiervan is dat je dit helemaal aan het begin van het haakje kunt doen. 

Als je een behoorlijk ver overstekende rand hebt (bijvoorbeeld een keukenblad) of als er weinig ruimte is tussen rand en lade, dan kan het lastig zijn deze haakjes te gebruiken. De Dreambaby veerhaakjes zijn dan een goed alternatief. 

Geschikt als kinderslot voor allerlei toepassingen: kastjes en lades met medicijnen of vloeistoffen, keukenlades, bureaulades, badkamer kastjes enz.

Kleur: wit
Verpakt per 4 stuks


Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.