Jippie's stopcontactbeveiligers transparant (12)
0 Reviews | Review toevoegen

De alom bekende stopcontactbeveiligers. Past in alle Nederlandse stopcontacten. Verkrijgbaar in transparant en wit en in verpakkingen van 5, 12 en 20 stuks.

Artikelnummer

83679 

Verzendkosten

€ 3,75 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 5,95
Prijs per 12 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Iedereen kent ze, deze draaistopcontactbeveiligers. Ze kunnen in alle Nederlandse stopcontacten worden gebruikt en zijn zowel voor randgeaarde als voor normale stopcontacten geschikt. De Jippie's stopcontactbeveiligers zijn zelfklevend. Je plakt je in je stopcontact en gebruikt ze door de stekker in de gaatjes te steken, een kwart slag te draaien en de stekker valt in het stopcontact. Dit werkt alleen als beide punten tegelijk worden gedraaid, dus wanneer je kind er met 1 los voorwerp in zit draait de beveiliger niet. 

De transparante draaistopcontactbeveiligers zijn handig voor stopcontacten met een afwijkende kleur.

Let op: niet geschikt voor zware elektrische apparaten (> 1000 Watt, bijv. wasmachine, droger, enz.). Het stopcontact en plastic van de plaatjes kunnen dan (te) heet worden. Voor het bevestigen de oppervlakte vetvrij maken met alcohol, niet met een schoonmaakmiddel omdat dit een laagje achterlaat en dan kan de tape niet goed hechten.

TUV en bauArt goedgekeurd.

Verpakt per 12 stuks.
Kleur wit of transparant.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.