X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...
Dreambaby kinderwagen ventilator | wit
€ 11,49

Prijs per stuk

-16%
MyKelys - mini ventilator met LED - Beer
MyKelys - mini ventilator met LED - Beer
€ 31,95 € 26,95

Prijs per stuk

-16%
MyKelys - mini ventilator met LED - Konijn
MyKelys - mini ventilator met LED - Konijn
€ 31,95 € 26,95

Prijs per stuk

Ventilator voor kinderwagen of buggy

Een veilige kinderventilator is ideaal om voor een beetje verkoeling te zorgen in de warme zomerdagen. En de ventilatoren van de Kinderveiligheidswinkel zijn ook nog eens veilig. De bladen zijn van een zacht schuimrubber zodat de kleine zich geen pijn kan doen als hij of zij er met de vingertjes tussenkomt. De kinderwagen ventilator werkt op batterijen en met de handige klip kan je de ventilator zo aan een buggy of kinderwagen vast maken.

Verkoeling voor box of kinderbed

De ventilatie hoef je natuurlijk niet per se bij een kinderwagen of buggy te gebruiken. Door het makkelijke klik systeem kan je deze ook aan de rand van een playpen of kinderbed vast maken. Eigenlijk is de klip ventilator overal wel te gebruiken. Simpel vast en los te maken en een verademing voor de kleine. Neem de ventilator bijvoorbeeld mee in de auto en klip deze vast naast het autostoeltje! Een lekker briesje tijdens de lange rit van bijvoorbeeld een vakantie zal de baby lekker rustig houden. Bovendien is de ventilator leuk om te zien dus ook een leuke bezigheid. En zoals hierboven al beschreven zijn de ventilatoren volledig kindvriendelijk door de bladen van schuimrubber.

Verkoeling voor baby’s erg belangrijk

Een baby kan zelf niet aangeven dat hij of zij het warm heeft of niet. Als het echt oncomfortabel wordt zal de kleine in huilen uitbarsten, maar zal niet kunnen aangeven dat het te warm is. Als je met de kinderwagen gaat lopen ben je zelf lekker in beweging en zal je de buitenlucht met een briesje je wel afkoelen. Een baby ligt in een kinderwagen, vaak van meerdere kanten afgesloten. Je zal het zelf niet snel door hebben, maar stilstaande lucht in een kinderwagen zal opwarmen in de zomer. Als het in de zomer regent en je gebruikt een regenhoes voor de kinderwagen kan de temperatuur helemaal snel oplopen in de wagen. Zo creëer je een onaangename situatie voor de baby. Het zal erg warm worden in de wagen. Een ventilator is geen wondermiddel of airconditioning, maar zal wel de lucht verversen rondom je kind. Dus iets simpels als een kinderwagen ventilator staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens effectief.

Kinderventilator in de auto

De kinderventilator in zoals al aangegeven erg makkelijk om vast en ook weer los te klikken. Gebruik deze dan ook overal waar je kind langere tijd stil zit, helemaal op warme dagen. Neem de ventilator dus mee in de auto en gebruik deze om een stukje verkoeling te geven aan je baby in de autostoel. Volkomen veilig in of bij kleine kinderen.