Miyali Luca autospiegel | Pinguin
0 Reviews | Review toevoegen

Hou je kind op de achterbank in de gaten terwijl het geniet van het zichzelf zien in deze leuke spiegel.

Artikelnummer

MIYBSPING 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 24,95
€ 22,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Miyali maakt producten die leuk zijn voor kinderen en functioneel voor ouders. Dat geldt zeker voor de Miyali LUCA, een spiegel die ideaal is voor iedereen een baby of peuter in een Maxi Cosi of soortgelijk kinderzitje op de achterbank van de auto vervoert. Deze kinderzitjes moeten tegen de rijrichting in bevestigd worden. Hierdoor kun je je kleintje niet meer goed in de gaten houden en hij of zij kan jou ook niet meer goed zien. 

Met de bolle LUCA babyspiegel sla je twee vliegen in één klap: jij kunt via de achteruitkijkspiegel of over je schouder (pas goed op tijdens het rijden!) je baby in de gaten houden, en je kind heeft een mooie en interessante afleiding tijdens het rijden. Het kan zichzelf zien in de LUCA en zal dat prachtig vinden! 

Je bevestigt de LUCA aan de leuning van de stoel waarop het autostoeltje staat. Door het handige bevestigingssysteem is de LUCA makkelijk te plaatsen en verplaatsen. 

Wanneer de LUCA niet meer nodig is in de auto kun je hem in huis gebruiken. Je kunt hem bijvoorbeeld in de box hangen of aan een stoel hangen tegenover de kinderstoel. Je kind dan zichzelf dan mooi zien terwijl het lacht, zingt of gekke gezichten trekt. De spiegel is bol en natuurlijk van onbreekbaar materiaal. Goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen waarbij speciaal aandacht is besteed aan elementen als ogen, de convex spiegel en de afwerking. LUCA is verkrijgbaar in de vorm van een eend, zon, hond, kikker, lieveheersbeestje, pinguin, neushoorn en als zwart neutraal. 

  • Gemaakt van zeer hoogwaardig en zacht materiaal
  • Uitgebreid getest op de nieuwste CE normen
  • Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar (maar laat je kind niet alleen met LUCA)
  • Bolle en onbreekbare spiegel 
  • Afmeting spiegel: 20 cm
  • Design: pinguin

Miyali

Miyali brengt producten op de markt die voor kinderen leuk zijn en voor ouders en verzorgers functioneel.
Kortom: Miyali staat voor ‘FUN and FUNCTIONAL’. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.