Supra veiligheidshekje
Supra traphekje of deurhekje metaal wit 75-110cm
0 Reviews | Review toevoegen

Veiligheidshekje als deurhekje of traphekje bovenaan of onderaan de trap.

Artikelnummer

VHSUW 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 69,95
€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Traphekje voor bovenaan of onderaan de trap

Maak je huis een veilige omgeving voor nieuwsgierige kinderen. Het Supra veiligheidshekje kan je zowel gebruiken als deurhekje en als traphekje bovenaan en onderaan de trap. Het hekje heeft een variabele, gemakkelijk uit te breiden openingsbreedte. Het veiligheidshekje wordt stevig in de muur bevestigd met behulp van schroeven. Omdat het hekje niet ondersteund hoeft te worden door een extra frame, is er geen struikelgevaar. Het Supra veiligheidshekje is voorzien van een safe-lock-sluitingssysteem. Je kan de sluiting openen door de twee knoppen in te duwen en het handvat te liften. Het hekje kan aan beide kanten geopend worden.

Altijd alert blijven natuurlijk

WAARSCHUWING! Laat jouw kind nooit zonder toezicht. Lees de instructies, een onjuiste montage kan gevaarlijk zijn. Het veiligheidshekje mag niet in raamkozijnen worden gebruikt. Nooit gebruiken zonder muurdoppen. Het veiligheidshekje is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het veiligheidshekje is uitsluitend geschikt voor kinderen met een leeftijd van maximaal 24 maanden. Het veiligheidshekje kan met het bijgeleverd montagemateriaal aan vaste, vormstabiele ondergronden worden bevestigd. Het veiligheidshekje dient handmatig geopend en gesloten te worden.

Metalen traphek specificaties

Afmetingen: 75 x 4 x 75 cm Materiaal: Metaal EN-Norm: EN 1930:2011 Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.