Wandelwagen Quadruple voor 4 kinderen
0 Reviews | Review toevoegen

Het antwoord op de vraag van kinderdagverblijven en gastouders.

Artikelnummer

CWQD2 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

2-7 werkdagen

€ 934,95
€ 899,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Vierling kinderwagen Quadruple

De Quadruple Autobrake beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders. De Quadruple Autobrake biedt de mogelijkheid om met 4 kleuters, tegelijk op stap te gaan. De Quadruple met automatische rem zorgt voor een veiliger en gemakkelijker transport. Duw de duwstang naar beneden om vooruit te gaan. Indien je de duwstang loslaat, schakelt de rem automatisch in waardoor de Quadruple Autobrake tot stilstand komt.

Kinderwagen voor 4 kinderen

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg en één grote centrale automatische rem achteraan. Vier grote wielen vooraan en achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak. De Quadruple Autobrake heeft 4 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun en voetensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Twee afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen zon en wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. De grote bumper vooraan is afneembaar en verzekert de veiligheid van de kindje die in de zitjes vooraan zitten.

Stevige wandelwagen voor meerdere kinderen

De Quadruple Autobrake heeft een stevig stalen frame en tedelon bekleding die de meerlingwagen robuust maakt en de duurzaamheid van de meerlingwagen verzekert. Ten slotte is de Quadruple Autobrake gemakkelijk te plooien zodat hij zonder problemen opgeborgen kan worden.

Quadruple specificaties

Afmetingen: 125 x 85 x 103 cm Materiaal: Stalen frame - Tedelon bekleding EN-Norm: EN 1888-1:2018 Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.