Wandelwagen Six Seater voor 6 kinderen
0 Reviews | Review toevoegen

De mogelijkheid om met 6 kleuters tegelijk op stap te gaan.

Artikelnummer

CWSIX2 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

2-7 werkdagen

€ 1.263,95
€ 1.198,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kinderwagen voor zesling of zes kinderen

De Sixseater Autobrake beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders. De Sixseater Autobrake biedt de mogelijkheid om met 6 kleuters tegelijk op stap te gaan. De Sixseater met automatische rem zorgt voor een veiliger en gemakkelijker transport. Duw de duwstang naar beneden om vooruit te gaan. Indien je de duwstang loslaat, schakelt de rem automatisch in waardoor de Sixseater Autobrake tot stilstand komt. Voornamelijk hindernissen zoals een drempel zijn gemakkelijker te nemen dankzij de automatische rem.

Wandelwagen voor het kinderdagverblijf

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg en één grote centrale rem achteraan. Vier grote wielen achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak. De Sixseater Autobrake heeft 6 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Drie afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen de zon en de wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. De grote bumper vooraan is afneembaar en zorgt voor extra veiligheid voor de kindjes die in de zitjes vooraan zitten.

Zes kind wandelwagen

Ten slotte is de Sixseater Autobrake gemakkelijk te plooien zodat hij zonder problemen kan worden opgeborgen. Een aangepaste regenhoes en beschermhoes zijn inbegrepen.

OPGELET: De zitjes van de Sixseater Autobrake zijn niet volledig plat te leggen. De Sixseater is bijgevolg enkel geschikt voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten tot en met 15 kg. Wij raden aan om de Sixseater Autobrake ten allen tijde met twee personen te bedienen, zeker bij hellingen op- en neerwaarts.

Wandelwagen voor meerdere kinderen spcificaties

Afmetingen: 160 x 85 x 107 cm Materiaal: Stalen frame - Tedelon bekleding EN-Norm: EN 1888-1:2018 Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.