Wij verkopen al geruime tijd twee medicijndozen met slot van Smart Guard: de Smart Guard VITA en de Smart Guard COOL.Deze boxen zijn ook te koop als Jippie's medicijnbox of KidsKit medicijnbox, maar het gaat in alle gevallen om exact dezelfde medicijndozen. 

Smart Guard MEDI medicijndoos met slotNieuw: de Smart Guard MEDI

Naast de VITA en de COOL hebben we nu ook de MEDI variant in ons aanbod opgenomen. De Smart Guard MEDI is de grootste van de 3 en heeft een handig handvat zodat hij gemakkelijk is te vervoeren. De COOL is zeer geschikt om in de koelkast te plaatsen. Ideaal voor medicijnen die gekoeld bewaard moeten worden. Als alternatief kan natuurlijk ook de hele koelkast worden beveiligd met een kinderslot. Het voordeel daarvan is dat dan de hele inhoud van de koelkast buiten bereik van kleine kinderen of huisdieren blijft. Het nadeel is dat je zelf iedere keer dat je iets uit de koelkast haalt (en dat is vaker dan je denkt!) het kinderslot moet openen. 

Niet alleen voor medicijnen

De medicijnboxen van Smart Guard zijn van een goede kwaliteit en beschikken over een slot dat voor volwassenen makkelijk te openen is maar voor kinderen niet. Hoewel we ze medicijndozen of -boxen noemen kun je in deze beveiligde bewaardozendozen natuurlijk allerlei dingen opbergen die uit de handjes en mondjes van kleine kinderen en baby's moeten blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diergeneesmiddelen en vitaminepreparaten en -pillen.

De Smart Guard medicijnboxen zijn bij ons zeer scherp geprijsd en al verkrijgbaar vanaf € 18,50. Bekijk het aanbod.

    17-03-2017 00:00