X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...

Kinderveiligheid aanbiedingen

Incourante producten, producten met een beschadigde verpakking (of zelfs zonder verpakking), producten die uit ons assortiment gaan verdwijnen en samples bieden wij aan in deze OP = OP categorie.

Ook wij van de Kinderveiligheidswinkel krijgen af en toe producten retour. Wij controleren deze producten en bieden ze vervolgens op deze pagina aan. Het gaat vrijwel in alle gevallen om producten waarvan de verpakking open is geweest. Heb je daar geen probleem mee dan kun je hier je voordeel mee doen.

Aanbiedingen om plaats te maken voor nieuwe producten

Ook producten die gaan verdwijnen uit ons assortiment omdat de fabriek hier mee stopt, de producten niet meer van deze tijd zijn of simpelweg omdat ze moeten plaatsmaken voor nieuwe producten bieden wij aan in deze categorie.

Samples sale Kinderveiligheidswinkel

Samples die wij aanschaffen om te kijken of we het willen toevoegen aan ons assortiment pakken wij altijd uit om deze goed onder de loep te nemen. Soms zonder labeltje of verpakking, maar wel gewoon nieuwe producten. Te zonde om deze weg te gooien, dus bieden wij deze als aanbieding aan voor mensen die er geen probleem mee hebben dat een artikel een labeltje of verpakking mist.

Het gaat bij de 2e-kans artikelen in alle gevallen om nieuwe, ongebruikte producten. Omdat we deze producten een stuk goedkoper aanbieden kunnen deze helaas niet geretouneerd worden.