Jippie's babygehoorbescherming | lichtblauw
Reviews | Review toevoegen

Ga onbezorgd met je baby naar een festival of race met deze Jippie's gehoorbescherming speciaal voor baby's. Geschikt voor baby's van 3 - 24 maanden. Geluidsreductie SNR 25.8dB

Artikelnummer

K16858518 

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

product in bestelling

€ 17,50
€ 16,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar


| Meer

Baby's en kleine kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Harde geluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging. Helaas wordt dit pas op latere leeftijd duidelijk. De Jippie babygehoorbeschermers reduceren het omgevingsgeluid tot een minimum. Ze zijn speciaal gemaakt om de nog kwetsbare oortjes van baby's te beschermen tegen schadelijke en harde geluiden. Daardoor zijn ze ideaal voor gebruik tijdens festivals en evenementen.

De babygehoorbeschermer zit comfortabel en er is voldoende ruimte voor de oren. Dankzij de draaibare oorkappen kan deze ook prima gebruikt worden in de autostoel of draagzak.

Niet geschikt als gehoorbeschermer voor volwassenen of voor de bouw.

SNR-waarde Jippie gehoorbescherming

De SNR-waarde van de Jippie gehoorbeschermers is 25.8dB. SNR staat voor Single Number Rating. De SNR-waarde kan worden gebruikt voor het vergelijken van de mate van geluidsreducering van verschillende gehoorbeschermers. Hoe hoger de SNR-waarde, hoe sterker de gehoorbeschermer dempt. Bij een geluid van 100 decibel blijft er met de Jippie gehoorbeschermer een geluidsbelasting over van 74.2 decibel (100 - 25.8).

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews