Reer DesignLine Puristic klem deur-/veiligheidshek Plexi
0 Reviews | Review toevoegen

Dit design klemhek van Reer combineert veiligheid met design. De drempel is voorzien van lichtgevende elementen voor zichtbaarheid in het donker. Breedte: 76 - 96 cm

Artikelnummer

K1646031 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 139,99
€ 124,99
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De trend: veilig en toch mooi

Een traphek, veiligheidshek of deurhek maakt vaak een behoorlijke tijd deel uit van het interieur van je woning. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen oog hebben voor het design van veiligheidsproducten zoals traphekjes. Want je moet er toch heel wat jaren tegenaan kijken.

Reer heeft een aantal design traphekjes en deurhekjes ontwikkeld die tegemoet komen aan de vraag naar producten die passen in het interieur van de meeste woningen. Uiteraard zonder concessies te doen aan de veiligheid en het gebruiksgemak. 

Pure schoonheid en veiligheid

De Reer Puristic is gemaakt van extra stevig acryl veiligheidsglas. De Puristic is een zogenaamd klemhek dat wordt bevestigd door het tussen twee wanden te klemmen. Zoals bij alle klemhekjes is er sprake van een drempeltje. Hierdoor is de Puristic geschikt als deurhek of als hekje onderaan de trap, maar niet als traphek bovenaan de trap. 

Dankzij de indicator in de handgreep kan altijd visueel worden gecontroleerd of het veiligheidshek goed gesloten is. En met  de EasyShut sluiting is maar lichte druk nodig om het hekje veilig te sluiten. 
De NightSafe fluoriscerende lichtstrip zorgt ervoor dat de drempel van het hekje ook in het donker goed zichbaar is. Dit verkleint het risico van struikelen. 

De installatiehoogte van dit hek is 77cm. 

Flexibel en uitbreidbaar

De Puristic wordt standaard geleverd met 2 verlengstukken. De maximale breedte van het hekje mét deze verlengstukken is 96 cm. De minimale breedte zonder gebruik van de verlengstukken is 76cm. 

De maximale breedte van het hek kan wordt vergroot door aan beide zijden nog één verlengstuk toe te voegen (dus aan beide zijden zitten dan 2 verlengstukken). Hierdoor wordt de maximale breedte 124cm.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.