Reer DesignLine ClearVision deur-/ traphek Plexi
Reviews | Review toevoegen

Design meets safety met dit prachtige traphek / deurhek van Reer. Een aanwinst voor ieder interieur zonder enige concessie aan de veiligheid. Variabele breedte van 74-100cm.

Artikelnummer

K1646021 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 159,99
€ 149,99
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De trend: veilig en toch mooi

Een traphek, veiligheidshek of deurhek maakt vaak een behoorlijke tijd deel uit van het interieur van je woning. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen oog hebben voor het design van veiligheidsproducten zoals traphekjes. Want je moet er toch heel wat jaren tegenaan kijken.

Reer heeft een aantal design traphekjes en deurhekjes ontwikkeld die tegemoet komen aan de vraag naar producten die passen in het interieur van de meeste woningen. Uiteraard zonder concessies te doen aan de veiligheid en het gebruiksgemak. 

Clearvision acryl veiligheidsglas

Het Reer Designline Clearvision traphek / veiligheidshek is gemaakt van extra stevig acryl veiligheidsglas. De installatie van dit hek verloopt snel en moeiteloos dankzij het EasyFix Quick installatiesysteem. 
Dankzij de 180 graden rotatie van het bevestigingsmateriaal kan dit hekje voor een deurkozijn worden geplaatst zonder risico dat het deurkozijn wordt beschadigd. Verder kan het hekje eenvoudig worden verwijderd zodat het flexibel gebruikt kan worden.  

De Reer Clearvision beschikt over een kindveilige handgreep waarmee het traphek eenvoudig geopend en gesloten kan worden.Dankzij de lock-indicator is makkelijk te zien of het hekje goed gesloten is (de indicator is dan groen).

De installatiehoogte van het hek is 78cm.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews