Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart
Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart
Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart
0 Reviews | Review toevoegen
Een betrouwbare verbinding met uw kind. Voor ouders staat de veiligheid en het welzijn van hun kinderen op de eerste plaats, vooral als je de kleintjes naar bed hebt gebracht.

Artikelnummer

50070

Verzendkosten

€ 5,95

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

4013283500705

€ 49,95
€ 46,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Babyfoon Rigi digitaal

De beveiligde verbinding met helder geluid dankzij FHSS-technologie

De Rigi digitale babyfoon waakt over het slapende kind met een perfect op elkaar afgestemde combinatie van baby- en ouderunit. Dankzij de Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS) -technologie is een probleemloze en kristalheldere verbinding gegarandeerd. Vanwege de automatische regelmatige kanaalwisseling is de Rigi digital 100% tapbestendig.

Mobiel en veilig in gebruik dankzij 300 m bereik en bereikregeling

Door de batterij kan de ouderunit ook onafhankelijk van een stationaire stroombron worden gebruikt. Met een bereik tot 300 m biedt de Rigi digitale babyfoon voldoende bewegingsvrijheid in huis en tuin. Zodra het bereik wordt overschreden en betrouwbaar gebruik niet langer kan worden gegarandeerd, informeert de babyfoon zowel akoestisch als optisch. Het handige ontwerp, evenals de riemclip, de ouderunit kunnen eenvoudig aan uw eigen kleding worden bevestigd. Dus je hebt beide handen vrij en de babyfoon is nog steeds altijd in de buurt.

Zalig in slaap vallen dankzij het rustgevende nachtlicht

De babyunit van de Rigi digital is uitgerust met een praktisch nachtlampje dat uw kind helpt in slaap te vallen. De zachte gloed kalmeert, helpt om in slaap te vallen en geeft een gevoel van veiligheid. Het geïntegreerde nachtlampje biedt precies genoeg licht zodat je kleine niet bang zal zijn in het donker en de belangrijke slaap niet gestoord zal worden.

Kalmeer uw kleintje dankzij de intercomfunctie

Vaak helpt het vertrouwde geluid van de stem van de ouder de baby te kalmeren. Dankzij de intercomfunctie van de ouderunit van de Rigi digital, kunt u rechtstreeks met uw baby spreken. Hiermee kunt u uw kind kalmeren, zelfs vanuit de woonkamer of al kalm op weg naar de kinderkamer.

Veilig gebruik dankzij de status-LED

De status-led boven de aan / uit-schakelaar geeft snel de status van de ouderunit aan. Als dit groen oplicht, betekent dit dat er een probleemloze verbinding met de babyunit is. Een knipperend rood waarschuwt u dat u uw bereik heeft overschreden of dat de batterijen van uw ouderunit leeg zijn. Als de babyfoon geluiden van uw kind ontvangt, wordt dit extra gesignaleerd door een groen knipperende LED. U mist dus geen enkele activiteit van uw kleine lieveling, zelfs als u zich in een lawaaierige omgeving bevindt en de ruisoverdracht slecht hoort.

Snel weer gevonden dankzij de pagerfunctie

Als u de ouderunit uit het oog verloren bent, helpt de semafoonfunctie u snel de babyfoon te vinden. Nadat u op de pager-knop op de babyunit hebt gedrukt, meldt de ouderunit met een akoestisch oproepsignaal. U kunt dus eenvoudig de ouderunit van de Rigi digital opnieuw vinden en uzelf een lange en zenuwslopende zoekopdracht besparen.

Stel zelf uw wensen in voor de instelbare microfoongevoeligheid en volume

De zeer gevoelige microfoon ontvangt zelfs zeer stille geluiden. De gevoeligheid van de microfoon kan echter worden aangepast aan uw behoeften. Hiermee kunt u het ruisniveau instellen dat de babyunit moet waarnemen. Bijvoorbeeld, of de babyfoon al heel zachte tonen aangeeft, of de uitzending mag alleen met luide geluiden beginnen. Op de ouderunit kunt u het volume van de babyfoon aanpassen. Als het volume volledig is uitgeschakeld, wordt het trilalarm van de ouderunit automatisch geactiveerd.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies