X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kind veilig vervoeren in de auto

Ga veilig naar buiten, ook in de auto.Een auto is voor een gezin natuurlijk een ideaal vervoersmiddel, of je nu naar familie gaat of op een lange vakantie, je wilt natuurlijk altijd veilig op je gewenste locatie aankomen. Een kinderzitje voor de kleintjes in natuurlijk gewoon verplicht, maar denk ook eens aan andere hulpmiddelen om de reis net wat aangenamer en natuurlijk veiliger voor de kinderen te maken.

Zonnescherm voor kinderen

Bij mooi weer kan je voorin de auto makkelijk de zonneklep naar beneden doen, kinderen op de achterbank hebben deze optie helaas niet. Let er dus helemaal bij kleine kinderen op dat ze niet een lange afstand de zon in hun gezichtjes hebben schijnen. Dit is erg hinderlijk en bovendien ook nog eens gevaarlijk. En de allerkleinste kunnen ook niet aangeven dat ze last van de brandende zon hebben, en dan ben je snel te laat.

Kind zonnescherm in de auto

Gebruik daarom een zonnescherm als je met kinderen de weg op gaat in de zomer. Je kan kiezen voor een simpel scherm, maar er zijn tegenwoordig ook zonneschermen met een leuk motiefje of plaatje te krijgen. Dit zorgt ook voor een beetje gezelligheid en afleiding achterin. 

Raamfolie als zonnewering in de auto

Een makkelijk alternatief op het zonnescherm is zeker de raamfolie. Een product van Little Luca die erg makkelijk op het raam is aan te brengen. De sheets houd je er tegenaan en doordat deze statisch zijn blijven ze automatisch plakken op je raam. Makkelijk aan te brengen en er af te halen zonnescherm in de vorm van folie. Zeker een aanrader! Little Luca heeft deze verduistering sheets ook voor de kinderkamer, om het zonlicht tegen te houden.

Spiegels voor in de auto om de kinderen goed te zien

Als je aan het rijden bent wil je natuurlijk ook je kinderen achterin goed in de gaten kunnen houden, helemaal als ze nog maar klein zijn. Je kan natuurlijk af en toe jezelf omdraaien, maar het is een stuk veiliger om met behulp van een spiegel te doen. Je kan kiezen voor een standaard spiegel, maar het is ook leuk om een knuffel spiegel te kiezen. Leuke varianten spiegels in dierenvormen van Miyali Luca. Helemaal als de autospiegel in het zicht van de kleine komt te hangen een leuke aanwinst voor in de auto. Bijvoorbeeld aan de hoofdsteun van de achterbank, als de Maxi-Cosi met de rug naar je toe staat. Hopelijk houd het ze een beetje rustiger tijdens de autorit!