BANZ Kidz gehoorbeschermer Peace
0 Reviews | Review toevoegen

BANZ Hear No Blare gehoorbeschermers voor kinderen. Nu beschikbaar in nieuwe stoere kleuren en designs.

Artikelnummer

EM044 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 Werkdagen

€ 26,95
€ 20,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Oorkappen voor kinderen | Banz Kidz

BANZ gehoorbeschermers zijn gemaakt om het gehoor van kinderen te beschermen in de meest uiteenlopende situaties, Zoals; sport evenementen, races, concerten, luchtshows, motorboot varen, lawaai in en om het huis bij verbouwingen of klussen, carnaval en natuurlijk ook in de schoolklas.

Hippe beschermers die comfortabel zijn door de zachte verstelbare hoofdband en zachte oorkussens. Daarnaast zijn ze nog eens licht van gewicht met nog geen 190 gram. Ze zijn inklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen of mee te nemen. 
Deze gehoorbeschermers zijn niet alleen uitermate geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld concerten, festivals of andere luidruchtige evenementen.

Oorbeschermers op school voor concentratie

Ze zijn ook geschikt voor in de klas tijdens bijvoorbeeld toetsen of wanneer een kind snel afgeleid wordt door omgevingsgeluiden bij het zelfstandig werken.
Sommige kinderen kunnen zich slecht concentreren door omgevingsgeluiden in het klaslokaal. Dit kan de schoolprestaties negatief beïnvloeden en voor deze kinderen zijn de gehoorbeschermers van BANZ een goede oplossing.

Banz Kidz:

- Lichtgewicht nog geen 190 gram
- Comfortabele verstelbare hoofdband
- Zachte oordoppen voor extra comfort en goede afsluiting
- Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
- Hoge geluidstolerantie SNR waarde van 24.3 dB
- Verschillende hippe kleuren
- Geschikt voor nagenoeg elke omgeving met lawaai zoals bijvoorbeeld; sport evenementen, races, concerten, luchtshows, motorboot varen, lawaai in en om het huis bij verbouwingen of klussen, carnaval en natuurlijk ook in de schoolklas
- Goedgekeurd volgens norm CEEN 352-1

Oorkappen voor kinderen  2 - 10 jaar

De BANZ kindergehoorbeschermers zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hij kan jaren meegroeien met het kind door de verstelbare hoofdband. Voor de jongere kinderen is er de BANZ babygehoorbeschermer en deze zijn geschikt voor baby's van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.