X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
-16%
Color Softtemp 3 in 1 infrarood contactloze thermometer
Color Softtemp 3 in 1 infrarood contactloze thermometer
€ 42,99 € 35,99

Prijs per stuk

-22%
Dreambaby medicijnen setje
Dreambaby medicijnen setje
€ 8,99 € 6,99

Prijs per stuk

-16%
Reer CoulourTemp digitale koortsthermometer
Reer CoulourTemp digitale koortsthermometer
€ 18,99 € 15,99

Prijs per stuk

Medicijnbox met kinderslot

Met een medicijnbox met slot heb je medicijnen bij de hand maar buiten bereik van kleine kinderen.
De inname van medicijnen door kleine kinderen kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. En omdat veel medicijnen felle kleurtjes hebben en op snoepjes lijken zijn ze extra aantrekkelijk. Zorg daarom altijd dat baby's en kinderen niet bij medicijnen kunnen.

Wij verkopen drie verschillende medicijnboxen van het merk Smart Guard. De Cool Guard is speciaal bedoeld voor het veilig opbergen van medicijnen in de koelkast. De Vita Guard is een wat grotere box voor het kindveilig opbergen van medicijnen en de Medi Guard is de grootste van de drie en heeft een handig handvat zodat de box makkelijk te te dragen is.

Medicijnen veilig opbergen voor kinderen

Een kinderslot op de kastjes waarin medicijnen zitten is prima maar niet altijd een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin medicijnen constant binnen handbereik moeten zijn. Of wanneer medicijnen mee moeten wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat. In deze gevallen biedt een medicijndoosje met slot uitkomst.

Thermometers van de Kinderveiligheidswinkel

Voelt uw kind zich niet zo lekker en wilt u even voor zekerheid de tempratuur meten? Dan hebben wij voor u de juiste oplossing. Het meten van koorts is meestal niet prettig voor uw kind en kan snel een uitdaging worden. Wij bieden u daarom eenvoudige thermometers aan bijvoorbeeld een color soft temp 3 in 1 infrarood contactloze thermometer. Dit is erg handig want het werkt erg eenvoudig. Door de infraroodtechnologie wordt binnen een seconde contactloos en pijnloos de tempratuur gemeten. Dit maakt het meten van de tempratuur een stuk makkelijker en vereist nauwelijks tussenkomst van de kinderen.