X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
-16%
Reer BabyCam L babyfoon
Reer BabyCam L babyfoon
€ 140,00 € 118,00

Prijs per stuk

-12%
Reer BabyCam Video Babyfoon
Reer BabyCam Video Babyfoon
€ 129,00 € 114,00

Prijs per stuk

-7%
Reer Digitale Babyfoon NEO wit/grijs
Reer Digitale Babyfoon NEO wit/grijs
€ 42,95 € 39,95

Prijs per stuk

-6%
Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart
Reer Digitale babyfoon RIGI wit/zwart
€ 49,95 € 46,95

Prijs per stuk

-4%
REER IP babycamera voor smartphone
REER IP babycamera voor smartphone
€ 134,95 € 129,95

Prijs per stuk

-2%
REER IP babyphone voor smartphone
REER IP babyphone voor smartphone
€ 89,99 € 87,99

Prijs per stuk

-10%
SNUZA HERO MD ademhalingsmonitor
SNUZA HERO MD ademhalingsmonitor
€ 139,00 € 125,00

Prijs per stuk

Babyfoon kopen

Mat een babyfoon kan je de kleine veilig laten slapen. Waar moet je allemaal op letten als je een babyfoon wilt kopen? Wat is het verschil tussen een analoge babyfoon en een digitale babyfoon? Al die keuzes, wij helpen je er graag doorheen.
Een babyfoon is bijna niet meer weg te denken uit de babykamer. Een kind alleen laten in de slaapkamer is natuurlijk niet makkelijk, een babyfoon is naast een stukje babyveiligheid ook een stukje geruststelling voor jezelf. Met een babyfoon blijf je immers indirect toch een beetje verbonden met de baby. Bovendien is er met de techniek van tegenwoordig ook een beeld babyfoon verkrijgbaar of denk eens aan een babyfoon voor de mobiele telefoon. Mogelijkheden zat, en we zetten ze graag even voor je op een rijtje.

Een Analoge babyfoon

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een digitale babyfoon heeft de analoge versie maar een paar kanalen om uit te kiezen. Deze zenders kunnen storen en zelfs opgepikt worden door andere soorten van ontvangers, niet erg van deze tijd meer, maar nog steeds beschikbaar. Een voordeel van de analoge babyfoon is dat deze vaak wel een stuk lager is geprijsd dan een digitale of beeld babyfoons.

Een Digitale babyfoon

 Wil je geen storing of afluisterpraktijken? Dan is er de digitale babyfoon. De digitale versie heeft over het algemeen een beter bereik en heeft vaak ook de functie dat je terug kan praten in de babyfoon, om bijvoorbeeld je kleine nog wat toe te fluisteren of zingen vanuit een andere kamer. De digitale babyfoon is wel iets duurder dan een analoge versie. Nog een bijkomend nadeel is dat een digitale babyfoon niet stralingsvrij genoemd mag worden. Of en in hoeverre deze straling een negatief effect heeft is nooit echt bewezen, het is uit voorzorg wel aan te raden de digitale babyfoon niet direct naast het kinderbedje te zetten.

Een babyfoon met beeld

Steeds populairder worden de beeld babyfoons. Een babyfoon met camera. Dan kan je naast geluiden ook direct beelden uit de babykamer ontvangen. Ideaal en ook erg leuk om te kijken hoe de kleine in bed ligt zonder de kamer binnen te gaan en kans hebben dat je de nachtrust van de baby verstoort. Met onze handige Mix & Match assortiment kan je zelfs je eigen camera en de grootte van het beeld helemaal zelf bepalen. Je stelt zelf je babyfoon samen!

Babyfoon op je telefoon

Je baby in de gaten houden op de mobiele telefoon, gewoon simpel en eenvoudig met een app. Toch wel de oplossing voor de toekomst. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en wat is er dan makkelijker dan een smartphone met een app waarmee je een kijkje kan nemen in de babykamer. Het enige dat je hoeft aan te schaffen is de camera die je in de babykamer moet plaatsen. Een klein nadeel van deze oplossing is dat je bij een avond waar oppas nodig is je je smartphone natuurlijk niet thuis laat. Zet de app dus ook op een tablet, zodat je je telefoon niet hoeft thuis te laten bij deze situaties.