X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Wandelkoorden, samen veilig op weg

Wandelkoorden zijn een simpele, maar zeer doeltreffende tool om samen met je kleintje of kleintjes op pad te gaan. Als het om kleine kindjes gaat, is veiligheid tijdens het wandelen natuurlijk een zeer belangrijk punt. De wandelkoorden van tegenwoordig zijn allesbehalve saai te noemen. Zo zijn er wandelkoorden in veel kleuren, maten en vormen voor 1 of meerdere kinderen, er is echt van alles te vinden. De Kinderveiligheidswinkel heeft er altijd wel één geschikt voor jouw situatie.

Soorten wandelkoorden en looptuigjes

Er zijn veel verschillende loopkoorden, wandeltuigjes, harnastuigje of polsbandjes te verkrijgen. Het verschil zit vooral in het aantal kinderen wat je veilig met je mee wilt laten lopen. Bekijk hieronder het online aanbod van wandelkoorden voor kinderen op kinderveiligheidswinkel.nl.

Walkodile Safety Web wandeltuigje voor meerdere kinderen

Wanneer je met meerdere kinderen op pad gaat heb je bijvoorbeeld de Walkodile Safety Web waarbij de banden om de middeltjes gaan van de kinderen. Dit is een wandelkoord voor zes kinderen die zo netjes bij elkaar blijven lopen, maar waarbij de handen vrij worden gehouden.

Grab en Go wandelkoord met polsbandje

En zo is er ook de variant Grab & Go waarbij meerdere kinderen aan een lang koord lopen met een bandje om de pols. Deze heb je in vier varianten; voor vier, zes, tien of twaalf kinderen aan één koord.

Harnastuigje voor het wandelen met 1 kindje

Dan heb je ook natuurlijk nog de situaties waarin je alleen met je kleine op weg gaat.
Een harnastuigje is een tuigje van banden die als een soort rugzakje om het bovenlichaam gaan en achter op het ruggetje gesloten wordt zodat de kleine het niet zelf kan openen.

Polskoord voor 1 kindje

De meest makkelijke is een polskoord. Door middel van een bandje en met een elastische band, om het polsje, houdt je je kleine veilige bij je en in het zicht, terwijl het toch vrij kan wandelen.

Waar en wanneer gebruik je een wandelkoord?

Wandelkoorden, harnastuigje of polsbandjes kun je in alle situaties gebruiken. Bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf of bij een gastoudergezin met zijn allen veilig in een rij naar buiten, maar zonder geruzie om plakkerige zweethandjes. Of met pap en mam een dagje gezellig uit, samen boodschapjes doen. Maar ook voor de “avonturiertjes en wereld ontdekkertjes” onder de kleintjes die niets liever doen dan alleen op onderzoek uit gaan, is het fijn om hun veiligheid te kunnen vergroten met een makkelijk hulpmiddel, als een kindertuigje, harnastuigje, polstuigje of wandelkoord maar zonder hun plezier af te nemen.