X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

 

Bezig met laden...
-13%
Jippie's magneetsleutel met houder
Jippie's magneetsleutel met houder
€ 7,95 € 6,95

Prijs per stuk

Mag Lock magneetsleutel Dreambaby
€ 6,99

Prijs per stuk

-24%
Dreambaby magneetsleutel voor zelfklevend magneetslot
Dreambaby magneetsleutel voor zelfklevend magneetslot
€ 12,50 € 9,50

Prijs per stuk

-10%
Dreambaby zelfklevend magneetslot (4 + 1 key)
Dreambaby zelfklevend magneetslot (4 + 1 key)
€ 24,99 € 22,50

Prijs per 4 stuks + key

-20%
Dreambaby zelfklevend magneetslot (2 + 1 key)
Dreambaby zelfklevend magneetslot (2 + 1 key)
€ 18,75 € 15,00

Prijs per 2 stuks + key

-17%
Jippie's zelfklevend magneetslot (1 stuks)
Jippie's zelfklevend magneetslot (1 stuks)
€ 8,99 € 7,49

Prijs per stuk

-5%
Jippie's zelfklevend magneetslot aanvulling (4 stuks)
Jippie's zelfklevend magneetslot aanvulling (4 stuks)
€ 27,99 € 26,49

Prijs per 4 stuks

Magneetsloten kopen voor kastjes en lades

Er zijn plaatsen in huis die je goed afgesloten wilt houden voor baby's en kinderen. Het kastje met schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld, of de la waar scherpe messen liggen. In dat soort gevallen is het een goed idee om de kastjes goed af te sluiten voor kinderen. Dit kan met de wel bekende veiligheidshaakjes, maar tegenwoordig kan dit ook met behulp van magneetsloten speciaal voor kastjes en lades.
In de Kinderveiligheidswinkel bieden wij verschillende soorten magneetsloten aan. Het voordeel van magneetsloten is dat ze vanaf de buitenkant onzichtbaar zijn en dat je er niet zomaar bij kunt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat kinderen stiekem het slot zullen openen of verwijderen. Tegelijkertijd is het heel makkelijk om de magneetsloten te openen met de magneetsleutel. Je plaatst de magneetsloten makkelijk op deuren of kasten waar je kinderen weg wilt houden. Een bijkomend voordeel van het magneetslot is dat je dit altijd zelf kunt in- en uitschakelen. Wanneer er dus even geen kinderen in de buurt zijn, hoef je geen magneetsleutel te gebruiken om kastjes te openen. Ideaal wanneer je kleinkinderen hebt die eens per week blijven logeren!

Dreambaby magneetsloten Mag Lock

De Mag Lock magneetsloten van Dreambaby zijn de bekendste magneet sloten voor kastjes en laden. Zodra je het kastje of de lade dicht doet zorgt het zelf vergrendelende magneetslot er voor dat deze gelijk afsluit. Daarna kan je met de magneetsleutel het kastje zo weer openen. Elk slot kan onafhankelijk van elkaar aan en uit gezet worden. Het aan en uit zetten van het slot is ideaal voor als je niet altijd de kastjes op slot wilt hebben, zoals bij opa en oma thuis. Met de Ezy-Check zie je direct en heel simpel of het slot aan of uit staat, met de groen/ rood indicator. De Mag Locks van Dreambaby worden vooral gebruikt in de keuken, maar zijn natuurlijk ook op andere plekken in het huis te gebruiken. Alle kastjes en laden waar je de kinderen liever niet in ziet snuffelen kan je gemakkelijk afsluiten met de Dreambaby Mag Locks. Let er natuurlijk wel op dat je de magneetsleutel uit het bereik van de kinderen houdt, kinderen zijn nu eenmaal erg vindingrijk en doen graag dingen na die ze de ouders hebben zien doen.

Voordelen magneetslot voor keukenkastjes

Het voordeel van het gebruiken van magneetsloten is dat je vanaf de buitenkant het slot niet ziet. Kinderen kunnen er dus niet aan peuteren of trekken als ze het slot in de gaten hebben. Bij het gebruik van bijvoorbeeld een veiligheidshaakje krijg je het kastje wel open tot op een kier en kunnen kinderen bij het haakje komen. Met een magneetslot blijft het kastje gewoon dicht.

Nadeel magneetslot voor kasten en lades

Een nadeel van een magneetslot kan zijn dat je altijd een losse magneetsleutel nodig hebt om de kasten en lades te openen. Zorg er dus voor dat je de sleutel altijd op dezelfde plek bewaart. Of schaf gewoon een extra sleutel aan als reserve, gewoon voor de zekerheid.