KDV, school e.d.

De Kinderveiligheidswinkel gaat de samenwerking aan met kinderdagverblijven, gastouders en scholen. De veiligheid van kinderen is overal belangrijk! 


Veiligheid op het kinderdagverblijf en op scholen 

We hebben de veiligheid artikelen die vaak door scholen, kinderdagverblijven, gastoudergezinnen, peuterspeelzalen en kindertehuizen worden gekocht in aparte rubrieken gezet om het zoeken voor deze doelgroepen te vergemakkelijken. Op een school of kinderdagverblijf is kinderveiligheid natuurlijk extra belangrijk omdat daar meerdere kinderen tegelijk in de gaten moeten houden en zelfs de professionele gastouders geen ogen in het achterhoofd hebben.

Vingerbescherming voor deuren

Deur strips zijn natuurlijk niet weg te denken bij een kinderopvang of op een lagere school. Iedereen heeft wel eens zijn of haar vingers tussen de deur gehad en dit wil je natuurlijk altijd voorkomen, helemaal bij kleine kinderen. Voorkom vingers tussen de deur eenvoudig met deurstrips. Eenvoudig te plaatsen, en het kan een hoop leed voorkomen.

Kindersloten voor kinderdagverblijf en gastouders 

Voorkom dat de kinderen op school, in kinderdagverblijven of bij de gastouder bij schoonmaak of andere producten kunnen komen door deze kastjes en lades simpelweg gewoon af te sluiten met een kinderslot. Deze zijn er in veel verschillende soorten. Je hebt de keuze uit kabelsloten, een simpeler veiligheidshaakje en je kan zelfs kiezen voor de nieuwste trend op het gebied van kast en ladesloten; het magneetslot.

Veilig wandelen met een wandelkoord

Wil je op school of als gastouder een rondje lopen met meerdere kinderen, maar zijn ze te klein of druk om los te lopen? Geen probleem. Met een wandelkoord voor 4, 6, 10 of zelfs 12 kinderen houd je de kinderen bij elkaar en kan je lekker naar buiten met de kleintjes. Zo heb je geen reden meer om de kinderen de gehele dag binnen te houden, de buitenlucht is immers veel gezonder!

Traphekjes en veiligheidshekjes

Als kinderdagverblijf of gastouder wil je natuurlijk niet dat kinderen bij een trap kunnen komen. Dit is heel makkelijk op te lossen met een veiligheidshek of traphek. Met keuzes uit een schroefhekje, klemhekje en zelfs oprolbare traphekjes is er voor elke opening wel een geschikt veiligheidshekje te vinden. Is de opening te breed? Kies dan voor een extra breed traphek. Een extra hoog trephekje nodig? Ook geen probleem, wij hebben ze allemaal. 

Grondbox of playpen

Om de baby wat ontdekkingstijd voor zichzelf te geven heb je een grondbox of playpen nodig. Hier kunnen ze veilig in spelen met hun favorite speelgoed zonder dat ze er stiekem vandoor kunnen gaan. Met handige uitbreiding sets  is een playpen of grondbox eenvoudig groter te maken voor iets meer bewegingsvrijheid.

Grootste keuze uit gehoorbescherming voor kinderen en baby’s

Het grootste en leukste assortiment oordoppen en gehoorbescherming vind je bij de Kinderveiligheidswinkel. Erg makkelijk om de concentratie van de kinderen bij hun eigen werk te houden. Oordoppen en gehoor bescherming zorgen er ook voor dat kinderen in de klas niet te snel afgeleid kunnen worden. In alle stylen, kleuren en maten hebben wij gehoor beschermers voor kinderen, zelfs voor baby’s. Met de stoere oordoppen van Banz, de leukste gehoorbeschermers van Jippie’s en de baby oordoppen en gehoorbescherming van EM”s hebben wij simpelweg voor ieder kind wel een gepaste bescherming voor de oren. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies