X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Kindertuigjes wandelkoorden evacuatiekoorden

Als ouder ben je al snel bezorgd als het gaat om de veiligheid van je kinderen. Als je een kleintje hebt die graag wegloopt of je wilt graag meerdere kinderen tegelijk bij je in de buurt houden (voor kinderdagverblijven bijvoorbeeld) dan is een kindertuigje of een wandelkoord een makkelijk hulpmiddel. Een tuigje hoeft niet meer saai te zijn, ze zijn er in verschillende kleuren en vormen. Voor een of voor meerdere kinderen, er is altijd wel een geschikt wandelkoord te vinden bij de Kinderveiligheidswinkel.

Veiligheid riempjes of wandeltuigjes

Tuigjes vind je naast in alle kleuren en maten ook in verschillende vormen en soorten. Zo is er een standaard veiligheid riempje dat je bevestigd aan de pols van je kind. Vind je dit lastig en onhandig omdat je elke keer aan het armpje van je kleine trekt is er ook een harnastuigje. Deze draagt het kind als een soort rugzakje om het bovenlijf, en door gebruik te maken van een wandeltuig al deze houd je kind lekker de armen vrij om te kunnen eten, drinken of gewoon lekker spelen.

Wandelkoorden voor kinderdagverblijven en gastouders

Op een kinderdagverblijf of bij de gastouder heb je vaak te maken met meerdere kleine kinderen. En helemaal als je werkt met kinderen die niet van jezelf zijn zoek je natuurlijk naar een manier om de kinderen zo veilig mogelijk van A naar B te krijgen. Speciaal voor kinderdagverblijven hebben we wandelkoorden en evacuatiekoorden voor meerdere kinderen. Zo zijn er tuigjes voor 4610 en zelfs voor 12 kinderen beschikbaar.