X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Wij bieden maatwerk voor scholen, peuterspeelzalen etc.: neem contact op voor informatie over aantallen, levertijden, kleuren en betaling.

Deurstrips bestellen om zere vingers te voorkomen

Wist je dat vingerbeknelling één van de meest voorkomende redenen is dat kinderen in het ziekenhuis belanden? Wanneer je woont of werkt in een omgeving met kleine kinderen, is het geen slecht idee om de aanschaf van deurstrips te overwegen. Deze kunnen perfect van pas komen als je wilt voorkomen dat kinderen hun vingers bezeren doordat ze hun handje tussen de scharnierzijde van de deur steken. Je kunt onze deurstrips bestellen in verschillende prijsklassen en zijn makkelijk zelf te plaatsen. Zet de veiligheid van je kind dus voorop en neem snel een kijkje in ons aanbod van deurstrips.

Verschillende soorten deurstrips

In ons assortiment zijn verschillende soorten deurstrips opgenomen. Het soort deurstrip dat voor jou het meest geschikt is, hangt bijvoorbeeld af van de lengte van de deur. Bovendien is er een verschil tussen deurstrips voor particulier gebruik en voor zakelijk gebruik. Neem dat zeker in overweging wanneer je besluit deurstrips te bestellen. Wanneer de deurstrips in een zakelijke omgeving met veel kinderen geplaatst zullen worden, bijvoorbeeld op een school of kinderdagverblijf, raden wij aan te kiezen voor strips die geselecteerd zijn voor intensief gebruik zodat ze langere tijd meegaan. Kind en Veiligheid adviseert je graag over welke deurstrips voor jou of jouw bedrijf het meest geschikt zijn.

Als je een vraag hebt over één van onze producten of meer informatie wilt over de verschillende soorten deurstrips in ons assortiment, kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 0341 764 002 of info@kinderveiligheidswinkel.nl. Wij zullen je dan zo snel en goed mogelijk van dienst zijn. Als je besluit deurstrips te bestellen bij Kind en Veiligheid, heb je die de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden in heel Nederland en in België.