Contact met de Kinderveiligheidswinkel

Heb je vragen, wensen of opmerkingen?

Gebruik het contactformulier voor vragen en advies over producten
Als je meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen, klik dan hier.
Informatie voor zakelijke klanten vind je hier.

Telefonische Helpdesk: voor vragen kun je onze helpdesk bellen.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 16:00 uur op nummer:
085 - 080 59 51

In het geval je ons telefonisch niet kunt bereiken zijn we druk met pakketjes inpakken of kwaliteitscontrole, we verzoeken je je vraag en/of opmerking te stellen via het contactformulier, of via een mail naar info@kinderveiligheidswinkel.nl. Vermeld daarbij s.v.p. duidelijk waarover het gaat met (indien bekend) ons ordernummer. Wij doen ons best je zo snel mogelijk een reactie te sturen. 

Retourservice

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huisadres naar ons zijn voor eigen rekening.
Meer informatie over retourneren 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kinderveiligheidswinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
  


De webshop voor kinderveiligheid:

Kinderveiligheidswinkel | Kind en Veiligheid B.V.
Postadres: Jagerserf 7 - 3851 SM Ermelo
KvK nummer 91628075
BTW-nummer NL865717448B01