X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
-12%
Childhome - Tafelhanger - Grijs/Wit Gestreept
Childhome - Tafelhanger - Grijs/Wit Gestreept
€ 50,95 € 44,95

Prijs per stuk

-13%
Childhome Campingbedje - 60X120 CM - GRIJS WIT STREPEN
Childhome Campingbedje - 60X120 CM - GRIJS WIT STREPEN
€ 99,99 € 87,00

Prijs per stuk

-11%
Childhome matras voor Campingbedje | 60X120 cm | Antraciet
Childhome matras voor Campingbedje | 60X120 cm | Antraciet
€ 43,99 € 39,00

Prijs per stuk

-8%
Jippie's Knot A Bag dispenser + refill
Jippie's Knot A Bag dispenser + refill
€ 5,95 € 5,50

Prijs per stuk

-3%
Jippie's Knot A Bag refill 3 stuks
Jippie's Knot A Bag refill 3 stuks
€ 5,95 € 5,75

Prijs per stuk

My Carry Potty Bij
€ 29,50

Prijs per stuk

My Carry Potty Dino
€ 29,50

Prijs per stuk

My Carry Potty Lieveheersbeestje
€ 29,50

Prijs per stuk

My Carry Potty Pinguin
€ 29,50

Prijs per stuk

My Carry Potty Poes
€ 29,50

Prijs per stuk

My Carry Potty Vos
€ 29,50

Prijs per stuk

Met de kinderen op reis

Lekker met de kinderen erop uit of op vakantie, heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Maar wat neem je allemaal mee? En wat is handig om mee te nemen om de vakantie net wat aangenamer te maken voor jezelf maar natuurlijk ook voornamelijk voor de kinderen? Daar gaan we in deze categorie wat verder in met de Kinderveiligheidswinkel.

Draagbaar toilet voor onderweg

De zindelijkheidstraining gaat onderweg natuurlijk gewoon verder. Als je de kleine uit de luiers hebt voelt hij of zij zich groot en wil dan natuurlijk geen luier meer om. Je kan er in dit geval voor kiezen om een het potje van thuis mee te nemen natuurlijk. Oud en vertrouwd en je hebt deze immers toch al aangeschaft. Maar wat doe je met de behoefte na het toiletteren? Hier heeft Jippie’s een mooie oplossing voor, de ‘knot a bag’. Een handig wegwerpzakje om de boel netjes achter te laten na het toiletteren onderweg. Zo hoef je geen rotzooi achter te laten na een sanitaire stop.

My Carry potty toilet voor kinderen

Wil je gewoon je kind even een plasje laten doen en daarna gelijk weer verder? Dan hebben we de My Carry Potty van Jippie’s. Een draagbaar potje dat vacuüm afgesloten kan worden zodat je geen nare geurtjes of lekkages in de auto hebt. De My Carry Potty is er in leuke dierenvormen, zodat het toiletteren een feestje word voor je kinderen. Onze ervaring is dat een kind het zelfs leuk vind om dit speciale draagbare potje met zich mee te slepen. Ideaal reis potje voor onderweg en op de camping!

Opblaasbaar bed voor grote en kleine kinderen

Shrunks staat bekend om de opblaas bedranden die ervoor zorgen dat je kind niet uit bed kan rollen tijdens de slaap. Shrunks heeft echter ook opblaasbare bedden speciaal voor de kleintjes. Het Shrunks Toddler opblaasbare reisbed heeft (waar het merk immers bekend om staat) aan beide kanten een verhoging ingebouwd, zodat je kind ook op vakantie niet gemakkelijk uit bed rolt. Voor de iets grotere kinderen of volwassenen is er het Shrunks familie opblaasbaar reisbed. Een groter formaat opblaasbaar bed met (uiteraard) ook de iets opstaande rand zodat je wel in je bed blijft liggen. Alle Shrunks opblaasbare bedden worden geleverd met een pomp. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen! Als optie zijn er waterbestendige lakens voor de Shrunks bedden beschikbaar, in het grijs en in het wit.

Shrunks opblaasbare producten

Zoals hierboven al vermeld is Shrunks DE specialist op het gebied van opblaasbare producten, voor jong en oud. Bekend geworden door de opblaasbare bedranden, maar inmiddels al uitgebreid met steeds meer opblaasbare hulpmiddelen. Zo is er een Shrunks opblaasbaar babybadje, ideaal voor thuis, in de tuin of mee op vakantie. Voor de kinderen die lekker willen chillen is er een Shrunks Chillout luchtkussen. Lekker om tegenaan te hangen, wat te lezen (of tegenwoordig lekker op de IPad) of televisie kijken.

Informatie bandjes voor kinderen

We kennen het allemaal, je bent lekker met de kinderen weg naar een pretpark of camping en je wil niet je kind kwijtraken in de drukte. Als een wandeltuigje geen optie is voor jou dan kan je ook kiezen voor een informatiebandje. Met behulp van een informatiebandje hoef je niet meer met een grote stift je telefoonnummer op de arm van je kind te schrijven, dit kan gewoon op het bandje, die je na gebruik gewoon af kan doen.