X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...
-9%
Bye Bye opvouwbare wandelwagen 4 personen
Bye Bye opvouwbare wandelwagen 4 personen
€ 1.055,00 € 955,00

Prijs per stuk

-7%
Bye Bye opvouwbare wandelwagen 6 personen
Bye Bye opvouwbare wandelwagen 6 personen
€ 1.469,00 € 1.369,00

Prijs per stuk

-12%
Bye- Bye Buggy 4 kinderen vervoeren
Bye- Bye Buggy 4 kinderen vervoeren
€ 2.149,00 € 1.890,00

Prijs per stuk

-12%
Bye- Bye Buggy 6 kinderen vervoeren
Bye- Bye Buggy 6 kinderen vervoeren
€ 2.269,00 € 1.990,00

Prijs per stuk

-13%
Cabrio opvouwbare kinderwagen 4 personen
Cabrio opvouwbare kinderwagen 4 personen
€ 775,00 € 675,00

Prijs per stuk

-14%
Leclerc buggy Magicfold Plus blauw
Leclerc buggy Magicfold Plus blauw
€ 439,00 € 379,00

Prijs per stuk

-14%
Leclerc buggy Magicfold Plus grijs
Leclerc buggy Magicfold Plus grijs
€ 439,00 € 379,00

Prijs per stuk

-14%
Leclerc buggy Magicfold Plus groen
Leclerc buggy Magicfold Plus groen
€ 439,00 € 379,00

Prijs per stuk

Meerdere kinderen vervoeren op een veilige manier

Wanneer je onderweg gaat met een grote groep kinderen dan is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Kinderveiligheidswinkel heeft verschillende hulpmiddelen om bij te dragen aan een zo veilig mogelijke wandeltocht. Zo hebben wij voor grote groepen wandelkoorden, erg handig bij dagjes uit, naar het pretpark of gewoon een wandeling door de wijk of het bos. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment van veiligheidshesjes, lichtgevende armbanden en wandelkoorden of tuigjes voor de kleintjes die wel enige vrijheid willen maar nog niet in staat zijn om het gevaar van de omgeving te zien.

Veilig vervoer kinderdagverblijven en gastouders

Het is altijd een hele onderneming om met meerdere kinderen op pad te gaan, laat staan dat het ook nog veilig gebeurd. Een hele uitdaging elke keer. Zeker als het om bijvoorbeeld 6 kinderen tegelijk gaat. Met de buggy’s en wandelwagens van de Kinderveiligheidswinkel wordt het al een heel stuk leuker, en vooral gemakkelijker.

Meerdere kinderen vervoeren? Geen probleem bij de Kinderveiligheidswinkel

Wil je als moeder of vader van een groter gezin of als gastouder of kinderdagverblijf met meerdere kinderen tegelijk even lekker uitwaaien in de buitenlucht of naar de speeltuin? Onze wandelwagens zijn verkrijgbaar in 1, 2, 3, 4 en zelfs voor 6 kinderen. Sommige wandelwagens zijn zelfs inklapbaar en vaak al standaard voorzien van handige accessoires. Mocht het er niet standaard bij zitten, dan biedt onze webshop vele mogelijkheden om toch veilig en comfortabel te kunnen wandelen. Je vindt ze allemaal onder het kopje Veilig wandelen en Kinderwagen accessoires. De kinderwagens zijn van goede kwaliteit en nog mooi om te zien ook. Zo heeft de Quadruple en de  Sixseater bijvoorbeeld een ‘autobrake’. Om de wandelwagen in bewegen te krijgen moet je de duwstang naar beneden duwen, laat je hem los, dan wordt gelijk de rem ingeschakeld. De wandelwagens zijn ook voorzien van opbergruimte onder het zitgedeelte. Hoe groter de wagen, hoe groter deze ruimte wordt. Een lekker broodje en wat te drinken voor onderweg kan je gemakkelijk meenemen, waardoor een gezellige picknick gewoon mee kan in de kinderwagen.

De kinderen veilig vervoeren

Alle kids zijn veilig in een tuigje vast zetten, zodat ze er niet zomaar uit kunnen klauteren. En natuurlijk hebben de voorste kinderen een bumper voor hen, waar ze zich ook aan kunnen vasthouden. Door een zonnekap te gebruiken in de wandelwagen bescherm je de kinderen tegen de brandende zon in de zomer. Overvallen worden door een regenbui? Kies dan voor een bijpassende regenhoes voor kinderwagens, zo zitten de kinderen lekker droog en altijd uit de wind.

Kinderen vervoeren bij een kinderdagverblijf in de Bye Bye Buggy

Speciaal voor de kinderdagverblijven hebben wij de Bye Bye Buggy. Deze vaste wandelwagen is leverbaar voor 4 en 6 kinderen. Deze wandelwagen voor meerdere kinderen is degelijk, sterk, stoer, en vooral heel licht en handzaam in gebruik. Of je nu op een verharde weg of over wat ruwer terrein rijdt, voor deze buggy is dat geen enkel probleem. En natuurlijk zitten de kinderen ook in deze wandelwagens netjes in een tuigje vast, zodat ze niet zomaar ergens heen kunnen. Ook voor deze wandelwagens zijn er accessoires verkrijgbaar, van een zonnedak tot een extra zacht zitje om het kindervervoer wat comfortabeler te maken voor de kinderen. De Bye Bye Buggy is zo gemaakt dat de kindjes die achterin zitten over de kinderen voorin kunnen kijken. Dit vergroot natuurlijk het plezier om er met zijn allen op uit te gaan aanzienlijk. De wielen zijn dicht voor extra stevigheid, en ook om te voorkomen dat de kinderen er een voet of hand in kunnen steken. Veiligheid voorop!

Kortom; voor elke situatie waarin er meerdere kinderen tegelijk vervoerd moeten worden, biedt de Kinderveiligheidswinkel de beste oplossing.

Voor meer informatie, combinatieaankoop voor meerdere artikelen en/ of servicemogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het contactformulier of ter telefoon op het nummer 0341-764002