Badkamer

Veiligheid voor kinderen in de badkamer. Van leuke antislip matjes tot badzitjes, je vindt het bij de Kinderveiligheidswinkel!


Kindveiligheid in badkamer & Toilet

Om te beginnen laat je je kind natuurlijk NOOIT alleen in de badkamer. Badkamers zijn snel glad en de ondergrond in hard, een kind kan zichzelf dus snel bezeren in de douche. Om dit tegen te gaan zijn er verschillende manieren om de badkamer kind veilig(er) te maken. Bij de Kinderveiligheidswinkel ben je ook aan het juiste adres om badkamer en toilet een stukje kindvriendelijker te maken!

Antislip badmat of antislip visjes

Om lelijke glijpartijen te voorkomen zijn er leuke anti-slip badmatjes en bad plakkers te krijgen. In de vorm van antislip visjes of een badmat met leuke afbeeldingen van dieren om het voor je kind ook wat kleurijker te maken. Op deze manier maar je de badkamer kindvriendelijk en vinden de kinderen het nog leuk ook!

Badzitjes & badstoeltjes voor in de badkuip

Een bad is vaak veel te groot voor de kleintjes. Liggend gaan ze snel kopje onder dus je zal erbij moeten zitten puur en alleen maar om je kind ondersteuning te geven. Je kan een kind natuurlijk niet alleen in bad laten zitten, maar het is wel leuker om je handen vrij te houden om met je kind in bad te kunnen pelen. Speciaal voor mensen met een bad die hun kinderen graag ook een beetje willen laten spelen in bad zijn er de badzitjes of badstoeltjes. De baby kan zelfstandig rechtop blijven zodat je als ouder ook een beetje kan spelen met de kleine bij het in bad gaan. 

Bibabad of opblaasbaar bad voor kinderen

Heb je geen bad, maar wil je af en toe de kleine wel even lekker laten badderen dan is er het Bibabad. Een makkelijk op te zetten baby- kinderbad die je zo weer kan afbreken en opbergen na het in bad gaan. Ideaal!!
Ook is het makkelijk om voor een snel opblaasbaar bad te kiezen. Even wat lucht erin en klaar is het badje, speciaal voor kinderen.

Kinderspeeltjes speciaal voor in bad

Kies voor veilig kinderspeelgoed en badspeeltjes in bad. Speeltjes die kunnen drijven en speelgoed dat niet uit elkaar valt bij het in contact komen met water. Als er deeltjes kunnen loslaten is dat gevaarlijk voor kinderen omdat kinderen toch de neiging hebben om alles wat los zit in hum mond te steken. Gebruik ook een thermometer om de temperatuur te meten voordat je de baby in het badje laat. Een kinderhuidje is een stuk gevoeliger dan die van een volwassene. Ook thermometers zijn er in leuke vormen en met leuke plaatjes speciaal voor kinderen.

Toilettrainers en WC verkleiners

Het normale toilet is natuurlijk veel te groot voor je kind. Om je kind toch snel te helpen met het zindelijk worden is er leuke toilet hulp voor kinderen. Een WC verkleiner voor op de grote bril bijvoorbeeld. Zo heeft het kind toch een beetje het idee dat hij of zij naar het grote mensen toilet mag, maar geef je ze toch nog net even dat beetje hulp wat ze echt nog wel nodig hebben.
Voor op reis of onderweg zijn er ook leuke reispotjes die het bijna een feestje maken om naar het toilet te gaan voor kinderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een My Carry Potty reis toilet voor kinderen!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies