Veilig naar buiten

Veilig met de kinderen eropuit en naar buiten. Ook voor buitenshuis gaat de veiligheid van kinderen voorop. Van wandelkoorden tot fietshelmen voor kinderen, je vindt alles bij de Kinderveiligheidswinkel!


Veiligheid voor de kinderen buiten

In de tuin, op straat, op het balkon en op vakantie wil je de veiligheid en gezondheid van je kind(eren) natuurlijk ook zoveel mogelijk garanderen. Wij hebben een mooie collectie artikelen die je daar bij helpen. Denk aan bescherming tegen kou, zon en regen, gehoorbeschermers voor baby's en kinderen, reflectoren om goed zichtbaar te zijn enz.

Buiten zijn is belangrijk voor kinderen

Ouders gaan helaas steeds minder naar buiten met de kinderen. De frisse lucht is goed voor iedereen en buiten beweeg je gewoon net even wat meer dan als je binnen zit. Kortom; we moeten meer naar buiten toe, helemaal met de kinderen!
Wist je bijvoorbeeld dat kinderen die vaak buiten zijn veel minder vaak bij de huisarts komen? En wist je dat kinderen die vaker buiten zijn ook beter eten en slapen?

Veilig naar buiten met je kind

Natuurlijk hebben kinderen buitenshuis ook de juiste bescherming nodig. Vaak zie je ouders lopen met een trendy zonnebril, maar denken ze niet na over het feit dat de kleintjes ook last kunnen hebben van het felle zonlicht. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel leuke zonnebrillen speciaal voor de allerkleinsten. 

Accessoires voor op de kinderwagen

Baby’s kunnen niet aangeven of ze het warm of koud hebben. Houd dus goed in de gaten of ze wel lekker en comfortabel in de kinderwagen liggen. Zorg wanneer nodig voor een stukje verkoeling met een simpele kinderwagen ventilator, of zorg dat je baby niet nat wordt bij een regenbui door altijd een regenhoes voor de kinder- of wandelwagen. Er is zelfs een speciaal muggennet voor de kinderwagen om de muggen bij je kleintje vandaan te houden. Allemaal simpele manieren om de wandeling met de kinderwagen wat comfortabeler te maken voor de kleine.

Gehoorbescherming voor kinderen en baby’s

Ouders van nu nemen steeds vaker de kinderen mee naar een festival of ander outdoor evenement. Zo zijn foodfestivals, sportwedstrijden  en Monster Jam leuke gezinsuitjes, maar vaak gaan deze gepaard met optredens en harde motorgeluiden. Het gehoor van een baby of van kleine kinderen is erg gevoelig, zorg dus voor goede bescherming! 
Zorg er dus voor dat je goede oorkappen meeneemt als je de kinderen meeneemt naar een evenement. Jippie’s, Em's en Banz zijn koplopers op het gebied van gehoor bescherming voor baby’s en kinderen. Met hun leuke, stoere en kleurrijke oorkappen speciaal voor baby’s en kinderen is het dragen van gehoorbescherming bij kinderen geen straf. Voor ieder kind is er wel een leuke oorkap te vinden.

Veiligheid voor kinderen in de auto

Ook in de auto is veiligheid natuurlijk erg belangrijk voor baby en kind. Een autostoeltje voor kinderen hebben we allemaal wel, deze zijn immers verplicht. Maar denk ook eens wat verder dan de standaard voorgeschreven veiligheidsmiddelen voor in de auto. Kinderen kunnen ook last hebben van de felle zon zonder dat je dit voorin zelf doorhebt, maak dus gebruik van een zonnescherm voor kinderen op de autoramen. Er zijn leuke raam verduisteringen voor autoramen verkrijgbaar speciaal voor de kinderen achterin.
Kan je je kind goed in de gaten houden van achter het stuur zonder dat je je hoofd helemaal moet draaien om even te kijken of de baby nog comfortabel in autostoel of Maxi-Cosi ligt? Nee? Maak dan gebruik van een autospiegel in de auto. Deze zijn er in alle vormen en maten, zelf in de vorm van een knuffel wat het voor de kinderen natuurlijk een stuk leuker maakt. 

Een reistoilet of potje voor onderweg

Ga je lekker met de auto op vakantie en zit je midden in de periode van het zindelijk maken van je kind? Geen probleem. Gebruik de nieuwe My Carry Potty van Jippie’s in leuke en vrolijke dieren uitvoeringen om ook onderweg de zindelijkheid training door te zetten. 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies