X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Kinderen zichtbaar de weg op

In de donkere en natte wintermaanden wil je natuurlijk graag dat je kind goed zichtbaar naar buiten kan. Bij een stukje hardlopen, bij het buitenspelen of buiten sporten en al helemaal tijdens de rit naar school elke ochtend en elke avond. Kinderen te voet of op de fiets worden soms over het hoofd gezien door automobilisten of andere weggebruikers. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus zorg er voor dat je kind opvalt in de schemer of in het donker. Wil je weten hoe uw kind nog veiliger de straat op kan? Bekijk de mogelijkheden van de Kinderveiligheidswinkel. De Kinderveiligheidswinkel heeft reflectoren voor op de fiets of op de kinderwagen. Ook vind je reflecterende hesjes speciaal voor kinderen in de categorie ‘veilig naar buiten’. Reflecterende hesjes kan je gebruiken tijdens het wandelen buiten, maar natuurlijk ook bij het sporten.

Reflecterend veiligheidshesjes voor kinderen

Met een felkleurig reflecterend veiligheidshesje zijn je kinderen zeer goed zichtbaar voor automobilisten en andere weggebruikers. De veiligheidshesjes van de Kinderveiligheidswinkel zijn voorzien van grote reflecterende stroken op de buik en rug en een reflectiestreep op de capuchon. Een roze veiligheidshesje voor de meisjes en een blauw veiligheidshesje voor de jongens, of andersom natuurlijk. De veiligheidshesjes zijn heel makkelijk om over de jas aan te trekken en je kan ze weer gemakkelijk opgevouwen tot een klein pakketje voor in de rugtas of kinderwagen. Het hesje is van polyester gemaakt dus het weegt bijna niets en het sluit heel gemakkelijk door middel van klittenband. Het klittenband is verstelbaar dus het veiligheidshesje kan door elk kind gedragen worden, ook op een iets oudere leeftijd. 

Reflecterende armband met LED verlichting voor kinderen

Ook het gebruik van een reflecterende armband vergroot de veiligheid op straat voor jouw kinderen. De reflecterende armband van de Kinderveiligheidswinkel is voorzien van LED lampjes die je op verschillende manieren kan laten knipperen. De lampjes zijn felle LED lampjes die wel tot 500 meter zichtbaar zijn. LED lampjes gaan erg lang mee, maar mocht het batterijtje ooit op gaan dan is deze zeer makkelijk te vervangen. Deze handige reflectiebanden zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw, net als de reflecterende veiligheidshesjes. 
Zowel het hesje als de armband zijn voorzien van een leuk reflecterend printje en kan super leuk als een setje gedragen worden.

Reflecterende stickers voor kinderwagen en buggy in het donker

Ook voor de wandelende vaders en moeders heeft de Kinderveiligheidswinkel leuke en veilige oplossingen in het assortiment. Kijk eens naar de reflecterende stickers voor op de kinderwagen of naar een LED lampje met een haak die je zo aan en wandelwagen of buggy kan klikken. Zo wordt de zichtbaarheid van je buggy of kinderwagen een stuk groter voor alle anderen die aan het verkeer deelnemen. Uiteraard kan je deze multifunctionele reflectoren ook gebruiken voor zichtbaarheid tijdens het buiten sporten of tijdens het fietsen. De Kinderveiligheidswinkel probeert zo een wandeling en het buitenspelen met kinderen weer een stukje veiliger te maken, ook als het wat donkerder wordt.