Knuffels

Filter

Knuffels voor de allerkleinsten om lekker mee in slaap te vallen. Knuffels voor in de magnetron of knuffels met een huildetector, je vindt ze bij de Kinderveiligheidswinkel.


Knuffels en knuffeldieren

Uw kind kiest zelf zijn favoriete knuffeldier. Het ene kind lijkt zijn knuffel nooit meer los te laten en het andere toont er geen interesse in. Een baby kan zich op een gegeven moment gaan hechten aan zijn knuffel of knuffeldier, het zachte beestje helpt hem door moeilijke tijden als hij ziek is en blijft altijd bij hem. Een knuffel is vaak comfortabel voor de baby en het geeft hem een geruststellend gevoel. Kinderveiligheidswinkel.nl biedt 2 speciale verschillende soorten knuffels aan. De Moonies en de Warmies®

De Moonie knuffels

De zachte knuffels van Moonie worden gegarandeerd het beste maatje van uw kind. De Moonie knuffels zijn gemaakt van comfortabel katoen. Deze knuffels zijn effectief op het beïnvloeden van de baby. Als uw kind snachts onrustig is kleurt de buik van de Moonie met led lichtjes naar uw keuze. Daarnaast maakt de zachte knuffel kalmerende geluidjes om de baby een rustig en veilig gevoel te geven. De Smart Cry Detector vangt onmiddellijk  geluiden van uw kind op als hij/zij aan het huilen is en begint met comfortabele en rustgevende geluiden maken. Dit duurt 30 minuten. Als uw kind daarna binnen 3 uur weer begint met huilen, word de Moonie opnieuw geactiveerd. 

De Warmies knuffeldieren

Warmies knuffelbeesten zijn er in veel verschillende vormen en maten. De zachte knuffels helpen uw kind warm te blijven in koude nachten en koel te blijven  in warme nachten. Zo is een Warmie het perfecte alternatief voor een waterkruik. Uw kind altijd lekker knuffelen met de zachte knuffels van Warmies. De geur van lavendel of kruiden zoals aloë vera, kamille, groene munt en pepermunt zijn ook erg gunstig voor uw kleintje. 

Hoe werken de Warmies knuffeldieren?

Bij warme zomernachten kunt u de Warmie in een plastic zak doen en voor 2 a 3 uurtjes in de vriezer stoppen. Het knuffeldiertje is dan voor 90 minuten lekker verkoelend voor uw kind en word daarna niet warmer dan lichaamstemperatuur. Bij koude winternachten kunt u de Warmie voor 90 seconden in de magnetron doen en is uw kind voor 2 uur lang verwarmd. Zo is uw kind altijd gegarandeerd van een comfortabele slaap. Zowel de Warmies als de Moonies zijn er in veel verschillende soorten en maten, zo kunt u het leukste diertje voor uw kind uitkiezen in het ruime assortiment van de Kinderveiligheidswinkel. Is uw kind dan nog niet warm en rustig genoeg? Dan raden wij aan om ook een kijkje te nemen bij onze wikkeldoeken


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies