Kindersloten

Kindersloten voor keukenkastjes en lades. Van veiligheidshaakjes tot magneetsloten voor kastjes en lades. Het grootste assortiment vind je bij de Kinderveiligheidswinkel.


Kindersloten om je huis kind veilig te maken

Vaak komen gevaarlijke situaties voort uit situaties waar je niet snel bij stil staat. Loop eens door de woning en bedenk eens wat er allemaal in je kastjes en laatjes ligt, is het wel veilig in huis? En kan je kleine makkelijk met zijn of haar handjes bij de oven of vaatwasser komen? Is de koelkast goed af te sluiten? Allemaal standaard situaties in elk huis, en al deze plekken zijn zeer interessant voor kinderen om te onderzoeken tijdens hun ontdekkingstocht door het huis.
 Of het nu om keukenkastjes gaat of om het kindveilig afsluiten van een oven, koelkast of magnetron, wij hebben voor iedere situatie een geschikt kinderslot. 

Het beveiligen van (keuken)kastjes en laden is één van de belangrijkste zaken als het gaat om kinderveiligheid. Met een kinderslot op kast of lade kun je voorkomen dat je baby of kind bij schadelijke producten kan zoals schoonmaakmiddelen.

Veiligheidshaakjes voor lades en keukenkastjes

De meest gebruikte kinderbeveiliging voor kastjes en lades zijn de veiligheidshaakjes. Met veiligheid haakjes kan je het keukenkastje of keukenlade net tot een klein kiertje open maken, dan druk je zachtjes het haakje opzij zodat deze uit het slotje valt en je kan het kastje openmaken. Bij het sluiten van het kastje valt deze automatisch weer in het kinderslot. De veiligheidshaakjes zijn er in verschillende soorten en maten. Extra lange haakjes nodig? Dat kan. Heb je er meerdere nodig is dat ook geen probleem, wij hebben o.a. pakketjes met 2, 3, 4,  6, 7, 8, 12 of 14 stuks en we zullen ons assortiment altijd blijven uitbreiden.

Zelfklevende haakjes of schroefhaakjes?

De meeste veiligheidshaakjes moet je in je kastjes of lades schroeven. Wil je liever geen gaatjes aan de binnenkant van je keukenkastjes, kies dan voor de zelfklevende haakjes uit ons assortiment. Simpel aan de binnenkant te plakken met erg stevige M3 tape. Houd er wel rekening mee dat je de ondergrond eerst goed schoon en vetvrij maakt.

Magneetsloten voor kastjes en lades

De meest populaire manier om lades en kastjes af te sluiten voor kinderen is tegenwoordig het magneetslot. Het kasje blijft afgesloten totdat je er met de magneetsleutel langs het kastje gaat. De magneetsleutel zorgt ervoor dat het magneetslot binnen in het kastje of de lade opengaat. Ideaal, onzichtbaar van buiten en verkrijgbaar in een schroefbaar magneetslot of in zelfklevende magneetsloten vaar als je liever niet in je kast of lade schroeft.

Kindersloten voor het hele huis

Voor elk deurtje en kastje hebben wij wel een kinderslot. Zelfs voor dubbele deurtjes, ladesloten in een hoek en zelfs speciale kindersloten voor oven, koelkast en magnetron. Kan je geen gepast kinderslot vinden, neem gerust contact op. Wij denken graag mee als het gaat om kinderveiligheid!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies