AngelGuard GPS-horloge voor kinderen

NIEUW: de AngelGuard GPS-watch voor kinderen

Reer, specialist op het gebied van kinderveiligheidsartikelen introduceert de AngelGuard, een GPS-horloge met bijbehorende (gratis) app. Deze gadget helpt ouders om hun kind met een gerust hart zelfstandig op ontdekkingsreis te laten gaan. Want met het ouder worden van je kind wordt ook het gebied waarin het zich begeeft steeds groter. De stapjes van kruipen in huis naar lopen in de tuin en op het fietsje school, ze volgen elkaar snel op. Voor je gevoel soms te snel.

Balans tussen te veel en te weinig vrijheid

Het AngelGuard GPS-horloge zorgt er voor dat je altijd kunt zien waar je kind is, en makkelijke met hem of haar in contact kunt komen. Ook als je kind zich niet in je directe omgeving bevindt. Een geruststellend idee voor jou als ouder, want hoewel je weet dat je je kind steeds meer moet loslaten brengt dit toch vaak de nodige bezorgdheid met zich mee. Bij ouders maar zeker ook bij grootouders die op hun kleinkinderen passen. Een GPS-horloge helpt je om je kind de juiste mate van vrijheid te geven die het nodig heeft om zelfstandig en zelfbewust te worden, zonder dat jij voortdurend in de stress zit.

Als er toch iets gebeurt...

Ook als je kind in de problemen komt is het belangrijk dat je het kunt lokaliseren, zodat je zo snel mogelijk actie kunt ondernemen. Kinderen kunnen te ver van huis raken, verdwalen of in de buurt van gevaar komen (bijvoorbeeld bij water). Nog erger is het als ze bij een ongeval betrokken raken of meegenomen worden, de nachtmerrie van iedere ouder! Statistisch gezien is de kans daarop niet groot, maar de angst ervoor laat zich niet beteugelen door statistieken. Daarom is het altijd prettig te kunnen checken waar je kind is en even contact te hebben zodat je weet dat alles goed is.

AngelGuard GPS-horloge groenHoe werkt de AngelGuard?

Om te communiceren met de AngelGuard heb je nodig: een app op je (Android of iOS) telefoon (gratis te installeren) en een (actieve) SIM-kaart die je in de AngelGuard stopt. De app kan desgewenst op meer dan één smartphone worden geïnstalleerd zodat meerdere volwassenen met een kind kunnen communiceren en kunnen zien waar het zich bevindt.

Maar er zijn toch al genoeg GPS-horloges te koop?

Dat klopt, maar desondanks zijn wij enthousiast over de AngelGuard. Omdat dit horloge is gemaakt vanuit het perspectief van kinderveiligheid, kan de AngelGuard wel eens het beste GPS horloge voor kids worden. Er zijn veel GPS-horloges in de handel die weliswaar vergelijkbare functies hebben, maar toch niet goed voldoen. Dit heeft vaak te maken met de volgende zaken:

 • onbeveiligde of slecht beveiligde verbinding tussen het GPS horloge en de smartphone waarop de app draait. Hierdoor bestaat het risico dat er op de verbinding wordt ingebroken;
 • de slechte kwaliteit van de bijbehorende app (vaak bij GPS horloges uit Azië);
 • het niet goed werken met de 4G netwerken in West-Europa (ook vaak bij GPS horloges uit Azië);
 • het ontbreken van duidelijke handleidingen en goede support en garantie;
 • de onmogelijkheid om een SIM-kaart / abonnement naar eigen keuze in de GPS-watch te gebruiken.
De AngelGuard kent al deze beperkingen niet en is bovendien interessant geprijsd. De advies-verkoopprijs is € 129,99

Wat kun je met de AngelGuard?

AngelGuardDe AngelGuard heeft onder meer de volgende functies:
 • locatiebepaling met de app, zowel realtime als historisch;
 • Instellen op de kaart in welke gebieden het kind niet mag komen;
 • instellen op de kaart binnen welk gebied het kind moet blijven;
 • Diverse mogelijkheden voor ouders en kind om heel laagdrempelig met elkaar te communiceren
 • SOS-knop op het horloge;
 • 3 Instelbare noodnummers
 • 3 knoppen voor het snel kunnen bellen van nummers
 • Ouders kunnen eenzijdig tegen het kind spreken
 • He is mogelijk om 8 nummers te "whitelisten". Alleen deze nummers kunnen met het horloge bellen en alleen deze nummers kunnen door het kind gebeld worden.
Wil je een overzicht van alle functies en kenmerken van de AngelGuard of wil je de AngelGuard kopen, kijk dan op de productpagina. Of neem contact met ons op als je nog vragen heb.  

De AngelGuard is vanaf januari 2018 leverbaar.
    29-09-2017 08:48     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Harma -  22-08-2018

Waar is deze in nederland te koop? En is deze waterdicht?