X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kinderzonnebrillen voor bij felle zon

Kleine kinderen dragen minder vaak een zonnebril dat de wat oudere kinderen, terwijl het voor kleine kinderen juist extra belangrijk is om de ogen tegen de zon te beschermen. Baby’s hebben minder pigment in de ogen en deze zijn daardoor veel gevoeliger voor de felle zon. Schade aan de ogen merk je niet direct bij een baby en zal pas op latere leeftijd ontdekt worden, wanneer het kind al wat groter is. Daarom raden wij van de Kinderveiligheidswinkel aan om altijd de ogen van de kleintjes te beschermen tegen de zon. Ga veilig naar buiten en dit kan het met een pet met een klep, prima. Maar een goedgekeurde zonnebril met UV-bescherming is altijd beter natuurlijk.

Buggy en kinderwagen ventilator voor verkoeling

Als het lekker weer is wil je natuurlijk lekker naar buiten met je kind(eren). Als je er met de baby op uit gaat in een buggy of kinderwagen houd er dan rekening mee dat het in een kinderwagen erg warm kan worden. Een baby zal extra moeten drinken en zal een stukje verkoeling wensen. Een makkelijke oplossing is de kinderwagen ventilator. Plaats deze makkelijk op de kinderwagen of buggy en de ventilator zorgt voor een klein briesje door de buggy. Het is geen volledige airconditioning, maar een briesje zorgt er toch voor dat de lucht verplaatst en er dus geen stilstaande warme lucht bij de kleine blijft hangen. Makkelijk te monteren en comfortabel voor de baby. Voor extra verkoeling zijn er ook ventilatoren met ingebouwde watersproeier, voor adiabatische koeling.

Regenbescherming en regenhoezen voor kinderwagens, buggy’s en autostoeltjes

Als het regent wil je er natuurlijk ook op uit met de kinderwagen of buggy. Of wat doe je als het gaat regenen net als je met de kleine aan het wandelen bent? Daar zijn eenvoudige oplossingen voor en deze hoeven niet duur te zijn. Een regenhoes is makkelijk mee te nemen en makkelijk over een buggy, kinderwagen of autostoeltje heen te trekken. Er is we een universele regenhoes voor elke kinderwagen of buggy te bestellen. Een paraplu op de kinderwagen staat leuk, maar deze zal nooit alle regen tegenhouden en al helemaal niet bij een beetje wind. Regenbescherming in de vorm van een hoes houd alle regen wel tegen. Erg handig.

Zonwerend tentje voor kinderen

Ga je lekker naar de camping of naar het strand en neem je de kleine mee? Laat hem of haar niet zomaar in de zon liggen, ook al het je goed gesmeerd. Een mooie oplossing is een zonwerend tentje, waar geen Uv-straling doorheen komt. Leg de kleine er lekker in om een slaapje te doen en hij of zij is mooi beschermd tegen de zon. Daarnaast beschermt het tentje ook nog eens mooi tegen de wind en tegen insecten door de klamboe die is ingebouwd.