Brandveiligheid

Filter

0
Onbeperkt
Brandveiligheid in huis is erg belangrijk. Houd kinderen weg bij vuur maar neem ook voorzorgsmaatregelen zoals een blusdeken of rookmelder in huis.
Bezig met laden...
Reer blusdeken 1 x 1,2m
Reer blusdeken 1 x 1,2m
-3%

Blusdeken van 100% vuurbestendige glasvezeldoek in ophang-cassette. Zeer snel te gebruiken dankzij trekbanden. 1 x 1,2m Lees meer

€ 17,99

€ 17,49

Prijs per stuk

Niet op voorraad

Brandveiligheid in huis

Uw kwetsbare kleintje is een van de eerste dingen waar u aan denkt in geval van brand in uw huis. U wilt natuurlijk niet dat uw kind wat overkomt.  Om die zorg een stuk minder te maken heeft Kinderveiligheidswinkel verschillende veiligheidsartikelen om te zorgen voor optimale brandveiligheid in huis. Hierdoor hoeft u zich een stuk minder zorgen te maken dat uw kind en uw andere huisgenoten gevaar lopen tijdens brand. Kinderveiligheidswinkel heeft een ruim aanbod brandveiligheids artikelen van blusdekens tot gemakkelijk aansluitbare rookmelders om u en uw hele gezin thuis veilig te stellen. 

Veilig voor brand 

Met onze hoog aangeschreven producten zijn u en uw gezinsleden gegarandeerd veilig voor brand in huis. Met producten van onder andere blusdekens tot rookmelders van bekende en uitstekende merken als onder andere Reer zorgt Kinderveiligheidswinkel er voor dat u op de juiste manier met onveilige brandsituaties om kan gaan. Met de handige blusdekens van Reer kunt u gemakkelijk en snel kleine brandjes in bijvoorbeeld uw keuken blussen door het blusdeken op het vuur te leggen. Door de handige rookmelders weet u binnen no-time wanneer er brand is in uw huis. Dit zorgt er voor dat u en uw gezinsleden zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen. 

Veiligheidsartikelen van Kinderveiligheidswinkel

Naast ons aanbod brandveiligheids artikelen heeft kinderveiligheidswinkel een heel breed assortiment aan artikelen om de veiligheid van uw kind en uw naasten te verbeteren. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons ruim aanbod traphekjes of onze handige badkamer artikelen voor uw kinderen. Kinderveiligheidswinkel zorgt er voor dat u al uw veiligheidsartikelen snel en gemakkelijk kan bestellen via de webshop. Hiermee proberen wij de veiligheid bij u thuis te verbeteren zodat uw kwetsbare kinderen in een veilige leefomgeving kunnen opgroeien. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies