Dreambaby zelfklevend magneetslot (8 + 1 key)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze set bevat 8 Dreambaby zelfklevende magneetsloten en een sterke magneetsleutel.

Artikelnummer

F859 

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 31,50
€ 26,00
Prijs per set

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar


| Meer

Magneet slot voor kastjes en laden

Dit magneetslot van Dreambaby is ideaal voor het kindveilig maken van kastjes. Aan de buitenkant is er niets van te zien, maar het kastje is volledig afgesloten en alleen met de magneetsleutel te openen. Kinderen komen zo ook niet in verleiding om te proberen het slot te openen, iets wat bij sloten aan de buitenkant altijd een risico is. 

Dit zelfklevende slot is ideaal voor meubels waarin je niet wilt of mag boren. Voor permanente bevestiging of voor ondergronden waarop plakken moeilijk is zijn schroefjes meegeleverd.

Voor het bevestigen de oppervlakte vetvrij maken met alcohol, niet met een schoonmaakmiddel omdat dit een laagje achterlaat en dan kan de tape niet goed hechten.

 
 

Let op: deze magneetsloten werken niet altijd op (brede) lades 

Magneetslot van Jippie's

Wil je de magneetsloten (ook) gebruiken voor lades, en met name voor brede lades, dan adviseren wij de magneetsloten van Jippie. Deze worden geleverd met een onderdeel voor zowel bovenkantmontage als zijkantmontage.
Bij gebruik van de zelfklevende magneetsloten van Dreambaby bestaat de kans dat de lade wegbuigt en het slot langs het grendeltje schiet als er aan de lade wordt getrokken. Dit komt omdat (brede) lades in rails lopen waardoor er wat altijd speling is. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.