Jippie's gehoorbescherming kind | panter
Reviews | Review toevoegen

Ga onbezorgd met je kind naar een festival of race met deze Jippie's gehoorbescherming. Ook geschikt voor op school! Voor kids van 1-16 jaar. Geluidsreductie SNR 25.8dB

Artikelnummer

K16858516 

Verzendkosten

€ 4,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 20,95
€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Jippie gehoorbeschermers met verstelbare band reduceren het omgevingsgeluid tot een minimum. Ze zijn speciaal gemaakt om kinderen te beschermen tegen schadelijke en harde geluiden. Ze zitten comfortabel en er is voldoende ruimte voor de oren. Er zitten geen scherpe punten aan waarmee ze ergens achter kunnen blijven hangen. Ze zijn geschikt voor kinderen van 1 tot ongeveer 16 jaar. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen dus er is altijd wel een gehoorbeschermer die je kind leuk vindt en dat voorkomt dat hij of zij de gehoorbeschermer niet wil dragen.

De Jippie gehoorbescherming is ook geschikt voor kinderen met concentratieproblemen op school. 

Geschikt voor kids van 1 tot ongeveer 16 jaar.

SNR-waarde Jippie gehoorbescherming

De SNR-waarde van de Jippie gehoorbeschermers is 25.8 dB. SNR staat voor Single Number Rating. De SNR-waarde kan worden gebruikt voor het vergelijken van de mate van geluidsreducering van verschillende gehoorbeschermers. Hoe hoger de SNR-waarde, hoe sterker de gehoorbeschermer dempt. Bij een geluid van 100 decibel blijft er met de Jippie gehoorbeschermer een geluidsbelasting over van 74.2 decibel (100 - 25.8).

Gewicht: 182 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews