Jippie's wandelkoord voor peuters
Jippie's elastisch wandelkoord
0 Reviews | Review toevoegen

Een wandelkoord geeft je het veilige gevoel dat je peuter niet ieder moment in een massa mensen kan verdwijnen.

Artikelnummer

83606 

Verzendkosten

€ 3,75 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 4,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dit verbeterde wandelkoord van Jippie houdt peuters veilig aan het lijntje. Het lijkt misschien vreemd maar er zijn situaties waarin het maar wat handig is dat je kleintje niet ineens in een menigte mensen verdwenen is. Iedereen die het wel eens heeft meegemaakt weet hoe groot de schrik is als je kind ineens in de drukte verdwenen is. En het gebeurt voordat je het weet; elke minuut is er wel ergens een kind kwijt. 

Met dit elastische wandelkoord heeft je peuter nog steeds een gevoel van vrijheid terwijl jij de zekerheid hebt dat je kind niet bij je uit de buurt kan lopen. Ideaal voor in de drukke winkelstraat, in het (pret)park, op de markt, op het strand, op het vliegveld of station.
Het loopbandje wordt met klittenband en een gespje veilig om het polsje van je kind bevestigd. Aan het andere uiteinde van de 1.20 lange lijn zit een lus waaraan je het lijntje vast kunt houden. 

  • Elastisch, uittrekbaar tot ongeveer 120cm
  • Kleur: blauw met de tekst Jippie's 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.