X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Met uw kinderen praten over het dragen van een mondkapje

Uw kind is misschien in de war over als ze voor het eerst een mondkapje moeten dragen, of waarom ze plotseling omringd worden door volwassenen die dat ook doen.
Praat met uw kinderen over hun veiligheid en de veiligheid van anderen.
Een manier om onze kleintjes voor te bereiden, is door ze te laten weten dat ze maskers dragen om ervoor te zorgen dat ze geen ziektekiemen verspreiden naar andere kinderen, ouders, oma's en opa's. Door de term "kiem" te gebruiken, kunnen ze het belang van het dragen van het masker beter inzien.

Mondkapjes van Dreambaby

Wij bieden u een ruim aanbod mondkapjes van onder andere Dreambaby. Dream baby staat bekend om de goede kwaliteit die zij leveren. De mondkapjes zijn voorzien van een stijlvolle look en zijn makkelijk uit te wassen. Wij bieden deze in familie pakketten, maar u kunt ze ook los kopen. In deze tijden is er veel vraag naar dit product , dus wees er snel bij.

Over gezichtsmaskers van SuperShrunks

Als sociaal onderzoeker werd Sajeeta uitgedaagd om aan te tonen welke impact gezichtsmaskers kunnen hebben als we ze allemaal dragen. Ze kwam naar The Shrunks met het idee om niet alleen gezichtsmaskers te maken, maar ervoor te zorgen dat kinderen over de hele wereld er toegang toe hebben. Met deze samenwerking tussen The Shrunks en Sajeeta hoopt Shrunks we de wereld gezichtje voor gezichtje te veranderen.

Over The Shrunks

The Shrunks® is een bekroond Canadees bedrijf dat zich toelegt op het maken van leuke en veilige producten voor kinderen over de hele wereld. Van plezier in de achtertuin tot reisavonturen, The Shrunks plaatsen kwaliteit, zorg, innovatie en passie in elk van haar producten. Het Shrunks-team heeft nu een nieuwe productlijn gecreëerd met de naam SuperShrunks™ - gezichtsmaskers voor kinderen en hun gezinnen.