Raam verduistering

Filter

0
Onbeperkt
Raam verduistering op de slaapkamer om ook in de zomer de kamer nog even lekker donker te houden voor een goede nachtrust.
Bezig met laden...
Little Luca Black Out Blinds / verduisteringssheets
Little Luca Black Out Blinds / verduisteringssheets
-13%

De verduisteringssheet is dé oplossing voor het volledig buitensluiten van lichtop bijv. baby- en kinderkamer. Een verpakking bevat 5 sheets van 40x70cm, Lees meer

€ 22,99

€ 19,99

Prijs per stuk

Op voorraad

remove add

Verduister de ramen op de slaapkamer

Little Luca Black Out Blinds

Je kindje is toe aan het middagslaapje, maar de kamer is te licht om hem/haar lekker te laten slapen. Of je nu thuis bent of onderweg op een logeeradres, je wilt de kamer waar je kindje slaapt donker maken. De Black Out Blinds van Little Luca is de oplossing om daglicht of kunstlicht buiten te sluiten, zodat de baby overdag in het donker kan slapen. Dit helpt goed voor de ontwikkeling en het dag en nachtritme van de baby. De black out blinds zijn makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een logeeradres en kunnen meerdere malen hergebruikt worden. Je hebt geen last maar van lichtkieren die in de kamer schijnen want het blokt voor 100% zon- en kunstlicht.
De sheets zijn niet alleen ideaal wanneer jouw kleintje al vroeg wakker wordt van het licht, ze zijn ook perfect te gebruiken voor op vakantie, een verhuizing of als extra verduistering tijdens de zomermaanden.

Leveringswijze Little Luca raam verduistering

De Little Luca Black Out Blinds worden geleverd in een pakket met 5 sheets van elk 40x70 cm en kunnen eventueel nodig eenvoudig op maat worden geknipt. Op de gebruiksaanwijzing staat welke ramen niet geschikt zijn voor de Black Out Blinds.

Makkelijk toe te passen en herbruikbaar

Als je de Black sheets uit de verpakking haalt krijg je 5 verduisteringssheets. In verband met een lichte geur is het voor het eerste gebruik raadzaam om de sheets individueel te laten luchten in de buitenlucht.  Je kan de sheets op maat knippen om er voor te zorgen dat deze goed in de kozijnen passen. Zorg er eerst voor dat het raam vochtig is voordat je de sheet er op plakt. Verder plakt het heel eenvoudig vast aan de kozijnen. Ze zijn talloze malen te gebruiken, laat geen sporen na, is makkelijk mee te nemen en handig op te bergen.

Waar te gebruiken

Baby- en kinderkamer, op de vakantiebestemming: Vakantiehuisje, boot of caravan, extra verduistering gedurende de zomermaanden, logeerkamer, gedurende verhuizing, blindering van winkelruiten.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies