Veilig wandelen met kinderen

Veilig wandelen met kinderen

Kindertuigjes en wandelkoorden

Ga veilig naar buiten met je kinderen. Als ouder ben je al snel bezorgd als het gaat om de veiligheid van je kinderen. Als je een kleintje hebt die graag wegloopt of je wilt graag meerdere kinderen tegelijk bij je in de buurt houden dan is een kindertuigje of een wandelkoord een makkelijk hulpmiddel. Een tuigje hoeft niet meer saai te zijn, ze zijn er in verschillende kleuren en vormen. Voor een of voor meerdere kinderen, er is altijd wel een geschikt wandelkoord te vinden bij de Kinderveiligheidswinkel.

Soorten veiligheid riempjes en wandeltuigjes

Tuigjes vind je naast in alle kleuren en maten ook in verschillende vormen en soorten. Zo is er een standaard veiligheid riempje dat je bevestigd aan de pols van je kind. Vind je dit lastig en onhandig omdat je elke keer aan het armpje van je kleine trekt is er ook een harnastuigje. Deze draagt het kind als een soort rugzakje om het bovenlijf, en door gebruik te maken van een wandeltuig al deze houd je kind lekker de armen vrij om te kunnen eten, drinken of gewoon lekker spelen.

Wandelkoorden voor kinderdagverblijven en gastouders

Op een kinderdagverblijf of bij de gastouder heb je vaak te maken met meerdere kleine kinderen. En helemaal als je werkt met kinderen die niet van jezelf zijn zoek je natuurlijk naar een manier om de kinderen zo veilig mogelijk van A naar B te krijgen. Speciaal voor kinderdagverblijven hebben we wandelkoorden en evacuatiekoorden voor meerdere kinderen. Zo zijn er tuigjes voor 4, 6, 10 en zelfs voor 12 kinderen beschikbaar.

Accessoires voor Buggy’s en wandelwagens

Voor de regen hebben we regenhoezen voor buggy’s en wandelwagens. Maar er zijn veel meer accessoires verkrijgbaar voor een buggy. Denk eens aan iets heel simpels als een buggy haak, of een boodschappennetje voor aan de buggy! Erg handig om wat extra baggage mee te nemen als je lekker gaat wandelen. Is het warm? Probeer eens een kinderwagen ventilator! Deze zorgt net even voor een lekker briesje tijdens het wandelen. Voor jezelf en/of voor de kleine.

Leren wandelen en meeliften op een plankje aan de kinderwagen

Leren lopen kan makkelijk en snel met de loophulp van Luvion. Als ouder houd je het uiteinde vast en je kind kan onderin een stukje houvast vinden om lekker mee te lopen. Als ouder kan je natuurlijk sturen, zodat je kinderen niet zomaar de weg op kunnen lopen. 
Heb je twee kinderen en kan de een al lopen terwijl je de andere nog in de kinderwagen moet voortduwen dan is een meerijdplankje een ideale oplossing. Deze bevestig je makkelijk  aan de achterkant van een buggy of kinderwagen zodat j het iets oudere kind kan meerijden als hij of zij het lopen even zat is. En we weten allemaal dat dat gebeurd!
    12-01-2022 14:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.