Gang/traphekken/balkon

Op de overloop en in de gang denk je bij veiligheid direct aan trap-of entreehekken. Traphekken plaats je bovenaan de trap om te voorkomen dat je kindje naar beneden valt. Ook is er soms de mogelijkheid het traphek op de overloop te plaatsen of in een deuropening zodat je kind niet bij de trap(pen) kan komen. Raadzaam is om een trap- of entreehek ook onder aan de trap te plaatsen (denk ook aan je zoldertrap) wanneer je kind gaat klimmen. Voordat je het weet is je kind boven en kan  zo van grote hoogte naar beneden vallen. Wanneer je een trap-of entreehek koopt moet je eerst de breedte van het trapgat opmeten en kijken hoe en waarop je hem kan monteren. Houd rekening met de hoogte van de trapleuning. Traphekken zijn er in vele soorten en maten dus er is bijna altijd wel een oplossing te vinden.

ONZE PANELENREKKEN IN DE KLEUREN ZWART, WIT EN METALIC KUN JE ZO IN ELKAAR ZETTEN DAT HET OM DE MEESTE OPENINGEN PAST. MET DE PANELEN VAN 60 EN 20 CM. KUN JE 'SPELEN', MEET ALLES GOED OP EN ZET ZE ZO IN ELKAAR DAT DE PANELEN OM JULLIE TRAP OF OP JULLIE OVERLOOP PAST!  ZIE DE VOORBEELD FOTO OP EEN KINDERDAGVERBLIJF, DIT HEK BESTAAT UIT 6 PANELEN VAN 60 CM. EN EEN DEURTJE.

Zeer belangrijk is het ook op elke verdieping een rookmelder te plaatsen. Wanneer er rook ontstaat in huis word je gewaarschuwd door een indringend geluid. Zeker wanneer je slaapt is dit zeer belangrijk. Door rookstoffen raak je namelijk in een diepere slaap. Hoe sneller je gewaarschuwd wordt hoe meer kans je hebt je huis te ontvluchten.

!

Dreambaby Flexibel hek tot 140 cm. zwart of wit

Nieuw! Het flexibele hek van Dreambaby kan tot een breedte van 140 cm. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. LET OP; MOMENTEEL ALLEEN IN WIT!

http://www.youtube.com/watch?v=ZQeiTCun238&feature=player_embedded

Schroefhek streamline Baby Dan 62-102,7 cm

Dit traphek wordt geschroefd en kan geplaatst worden in een opening van 62 tot 102,7 cm. Zeer stevig en goed traphek, 2-voudige, veilige sluiting, met 1 hand te openen. Geen drempel aan de onderkant. Traphek is naar twee kanten te openen. Kan makkelijk (tijdelijk) verwijderd worden. Fijn voor bij opa en oma! Verkrijgbaar in de kleur wit metaal met gifvrije coating.

Schroefhek flexifit hout 72,1 -110,9 cm.

Zelfde hek als de flexifit hierboven beschreven alleen gemaakt van beukenhout.

Schroefhek Kidco 71 - 108 cm. wit

Het Kidco schroefhek is 79 cm. hoog en kan makkelijk geplaatst worden op muren of balustrades die niet recht tegenover elkaar staan (dus kan ook schuin!). Je kunt de bevestigingspunten aan de zijkant van de trap/muur plaatsen of recht op de trap/muur. Het hek kan je makkelijk verwijderen en weer terug plaatsen! Je kunt het uitbreiden tot maximaal 160 cm. met de uitbreidingssetjes.

Schroefhek Kidco uitbreiding 25,4 cm.

Met het uitbreidingssetje van Kidco maak je bovenstaand traphek breder! Tot maximaal 160 cm.!
aluminium traphek

Schroefhek Aplast aluminium 70 - 90 cm.

Dit zeer lichte hek past tussen openingen van 70 tot 90 cm. (eventueel uit te breiden tot 110 cm. met uitbreidingsset). Designhek uit Zweden, goedgekeurd volgens CEN 1930/2000. Je schroeft de bevestingsplaatjes in de muur en  klikt daar het hek in. Het aluminium traphek is 75 cm. hoog.

aplast aluminium hek uitbreiding

Schroefhek Aplast aluminium uitbreidingsset

Met dit uitbreidingssetje kun je het aluminium traphek uitbreiden van 90 tot 110cm.

Schroefhek Aplast aluminium 110 - 150 cm.

Dit extra brede lichtgewicht hek is hetzelfde hek als hierboven beschreven (kan niet meer breder gemaakt worden). Hoogte 75 cm.

Schroefhek Aplast aluminium steunwiel

Heb je een heel breed Aplast aluminium hek kun je ondersteunen met een wieltje. Extra steun voor het hek!

Schroefhek Aplast aluminium extra bevestigingsset

Dit extra bevestigingssetje kun je gebruiken om bijvoorbeeld in een andere deuropening te monteren zodat je het hek van de ene deuropening in de andere opening kan klikken.

Jippie's Muurbeschermer

Veel mensen kiezen voor een klemrek omdat ze liever niet willen boren of schroeven in hun muur. Doordat je de klemrekjes hard moet aandraaien ontstaan er af en toe toch nog wat beschadigingen. Met de Muurbeschermer van Jippie is dat verleden tijd. De Muurbeschermer verdeelt de druk van het klemrek over een breder oppervlak en voorkomt zo beschadigingen aan de muur. Het voorkomt ook dat het klemrek gaat schuiven. Per stuk verpakt. Kan ook gebruikt worden bij glaswanden. Genomineerd voor de Innovation Award 2015!
Klik hier

Klemhek Baby Dan 73-93 cm.

Dit deur- of traphek wordt tussen twee muren of deurkozijnen geklemd, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Je schroeft dit hekje dus niet maar klemt het heel stevig vast (door middel van schroefdraad, precies op maat). Het past in openingen van 73 tot 93 cm., hoogte 75 cm. en losse verlengstukken zijn verkrijgbaar (zie verder). Hiermee kun je het hekje tot 1.20 m. verbreden. Het deurtje van dit hek zit in het midden (breedte deurtje 57cm.), bij klemhekjes blijft er altijd een drempeltje op de grond staan waar je overheen moet stappen. Met 1 hand kan je het hekje openen (naar twee kanten) en sluiten, zeer stevig hek en goedgekeurd volgens de nieuwe CEN-EN 1930 norm. Verkrijgbaar in kleuren wit en zwart.
Klik hier

Verlengstukjes voor klemrekken Baby Dan

Met deze verlengstukjes kun je je klemrek breder maken. Er zitten verlengstukjes in voor 2 x 7 cm. breder. Verkrijgbaar in kleuren wit, zwart en zilver.

Klemrek Bettacare 75 - 82 cm.

Het klemrekje van Bettacare heeft een deurtje dat automatisch achter je sluit. Heel veilig, het deurtje valt zo in het slot. De hoogte van het hekje is 75,5 cm. en je kunt het hek verbreden tot maximaal 161 cm. met onderstaande verlengstukken. Makkelijk met 1 hand te openen. Kleur wit.

Klemrek Bettacare verlengstukken

Met de verlengstukken van het Bettacare klemrek kun je het hek verbreden tot maximaal 161 cm. Maak je keuze en kies voor een verlengstuk van 7,2 - 14,4 - 36 of 79 cm.

Klemrek Kidco met automatische sluiting

Het klemrek van Kidco heeft een deurtje met een magneet die zorgt dat het deurtje automatisch sluit! Zo staat het deurtje nooit open! Het klemrek is te verstellen van 73,6 tot 93,8 cm. en nog uit te breiden met verlengstukken tot 120 cm. Hoogte 75 cm. Te verkrijgen in de kleuren wit en zwart. LET OP; ZWART TIJDELIJK UITVERKOCHT, ALLEEN WIT OP VOORRAAD.

Klemrek Kidco uitbreiding wit of zwart 14 cm.

Met het uitbreiginssetje van Kidco voor het klemrek met automatische sluiting maak je het hek 14 cm. breder.

Klemrek Kidco extra hoog en breed met automatische sluiting

Dit klemrek van Kidco is extra hoog en breed (91,4 cm. hoog, van 74 tot 120,6 cm. breed). Ook dit klemrek heeft de automatische magneetsluiting, dus het deurtje staat nooit open!

Kidco 3 panelenrek wit

Het panelenrek van Kidco heeft een deurtje met magnetische sluiting. Dit houdt in dat het deurtje automatisch achter je sluit. Het blijft dus niet open staan! Het hek bestaat uit 1 deurtje (breed 58 cm.) en 2 panelen. Het deurtje kan zowel in het midden al aan de zijkant geplaatst worden. Breedte 76,2 tot 213 cm. Je kunt het Kidco panelenrek uitbreiden tot 236 of maximaal 274 cm. met onderstaande uitbreidingssets!

Haardhek Kidco 76 - 335 cm.

Aanbieding: tijdelijk van € 169,95 voor € 149,95

Het haardhek van Kidco bestaat in totaal uit 5 delen (1 deurtje en 4 panelen). Het deurtje sluit automatisch achter je door de magnetische sluiting.
Het deurtje is 58 cm. breed, de panelen zijn ieder 61 cm. De hoogte van het hek is 78 cm. De totale breedte is 335 cm.
De uiteinden van dit hek moeten met schroeven worden bevestigd.

Je kunt het hek nog verder verbreden met losse verlengstukken van 61 cm. Hierdoor is het voor meerdere doeleinden te gebruiken, je kunt er bijvoorbeeld een deel van je woonkamer mee afschermen als speelhoek.

LET OP: VERLENGSTUKKEN ZIJN ALLEEN VERKRIJGBAAR IN WIT!