X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
-8%
Kind veilige fornuisknoppen | 5 stuks Wit
Kind veilige fornuisknoppen | 5 stuks Wit
€ 17,99 € 16,50

Prijs per 5 stuks

-20%
Oven beveiliging / ovendeurstopper | Transparant
Oven beveiliging / ovendeurstopper | Transparant
€ 9,99 € 7,99

Prijs per stuk

-6%
Reer Fornuisrek Design
Reer Fornuisrek Design
€ 79,95 € 74,95

Prijs per stuk

-10%
Reer Kookplaat beschermer Deluxe | transparant
Reer Kookplaat beschermer Deluxe | transparant
€ 49,95 € 44,95

Prijs per stuk

-6%
Reer RVS fornuisrek 60 cm.
Reer RVS fornuisrek 60 cm.
€ 47,99 € 44,99

Prijs per stuk

-13%
Reer SimplySafe fornuisbeschermer
Reer SimplySafe fornuisbeschermer
€ 39,99 € 34,99

Prijs per stuk

Fornuisbescherming

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zorg dus dat het veilig is in je huis. Het fornuis beschermen voor kleine kinderhandjes is dan ook geen overbodige luxe. Bij de Kinderveiligheidswinkel vind je allerlei producten om jouw kleintje te beschermen tegen de hitte van fornuizen en ovens. Wij bieden hoogwaardige, moderne en traditionele fornuisrekken van verschillende materialen, zoals kunststof en metaal. Zo vind je een passende fornuisbeschermer voor jouw keuken en bescherm je jouw kind tegen de hete pannen. 

Kookplaatbescherming

Niet alleen voor fornuizen bieden wij bescherming, maar ook voor alle soorten kookplaten vind je in de Kinderveiligheidswinkel beschermers om jouw kinderen tegen hitte in de keuken te beschermen. De kookplaatbeschermers die wij bieden zijn eenvoudig te monteren met klemmen, schroeven of zelfklevend M3 tape. Daarnaast zijn ze ook weer eenvoudig te verwijderen en op te bergen, wanneer je ze even niet nodig hebt. Onze kookplaatbeveiliging is te leveren van zowel transparantkleurige materialen als RVS- en zilverkleurig.

Bescherming Fornuisknoppen

Zijn jouw kinderen ook zo nieuwsgierig naar al die knoppen in huis en dan vooral die van het fornuis? Wij hebben een eenvoudige oplossing! Monteer de fornuisknopbeschermers van Dreambaby of Little Chicks op jouw fornuisknoppen en de kids kunnen nooit ongevraagd aan de knoppen draaien.  Naast fornuisknoppenbeveiliging kunt u bij ons natuurlijk ook extra beveiliging vinden voor uw ovenknoppen. Kijk voor meer fornuisbeveiliging en ovenbescherming ook bij onze kindersloten.

Ovendeurbescherming

Even kijken door het ovenglas wat er vanavond gegeten wordt, is voor een kind natuurlijk heel interessant! Het is dan wel prettig als jouw kleine kinderen dit op een veilige manier kunnen doen. Wij bieden ovenglasbescherming van Duitse makelij met een moderne, strak uiterlijk en van transparant materiaal, waardoor dit het zicht niet blokkeert. Zo kan je samen met jouw kindje gerust in de hete oven kijken hoe het met de zelfgemaakte koekjes gaat! 

Ovendeurstopper

Bij de Kinderveiligheidswinkel vind je beveiliging voor de hete ovendeur, maar ook om te voorkomen dat jouw kind de oven open doet. Wie bieden een degelijke transparante ovendeurbeveiliger die voor volwassenen eenvoudig te openen is, maar voor kinderhandjes niet. Dit transparante kinderslot speciaal voor de oven is in meerdere hoogtes te gebruiken, waardoor deze voor verschillende ovens geschikt is. De ovendeurstopper is gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig kunststof en is ook geschikt voor vaatwasser deuren. Kijk voor meer veiligheid in de keuken ook eens bij onze deur- en raambeveiliging en stopcontactbeveiliging.
Heeft u vragen over een van onze producten, mail of bel ons dan! Wij staan u graag te woord.