0 Reviews | Review toevoegen

Dit hekje is ideaal voor het afsluiten van brede openingen tot 2 meter. De hoogte van dit hekje is 74 cm. Het hekje heeft drie bewegende panelen, waardoor het in meerdere posities te installeren.

Artikelnummer

F2022 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-2 werkdagen | voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

€ 69,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met het extra brede Newport Adapta poortje haalt u veiligheid en gemak in huis.

Het hekje wordt geinstalleerd door middel van schroeven, waardoor het zorgt voor een stabiele montage. De drie delen van dit hekje zijn flexibel en maken het positioneren van het hekje extra gemakkelijk. Het kan zo in rechte en schuine opstellingen geplaatst worden. U kunt dit hekje boven- of onderaan uw trap monteren, maar dit hekje is ook zeer geschikt om bredere openingen tussen twee ruimtes te overbruggen. Door de Smart Stay-Open-functie blijft het spijlenhekje open staan als het niet gesloten hoeft te zijn, maar met een kleine duw sluit het gemakkelijk en veilig dicht. Het hekje is met één hand te bedienen. Door het slimme ontwerp kan dit poortje in beide richting open zwaaien, maar u kunt dit ook blokkeren, waardoor het hekje naar één kant open gaat. De afmetingen van dit hekje zijn: 85,5 cm - 200 cm breed, 74 cm hoog.
Kleur: wit.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.