Dreambaby anti-slip badmat figuurtjes (10 stuks)
0 Reviews | Review toevoegen

Voorkomt uitglijden en vervelende valpartijen van zowel kinderen als volwassenen in bad of onder de douche.

Artikelnummer

G129 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd van dit artikel

1-3 werkdagen

€ 4,49
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dreambaby anti-slip bad- en douchmatjes zijn een handige en kleurrijke manier om onbedoeld uitglijden en vallen in het bad en douche te voorkomen. Het betreft een pakket van 10 kleurrijke zeediermatjes die meer grip kunnen geven in bad of onder de douche.Dreambaby anti-slip bad- en douchmatjes zijn een handige en kleurrijke manier om onbedoeld uitglijden en vallen in het bad en douche te voorkomen. Het betreft een pakket van 10 kleurrijke zeediermatjes die meer grip kunnen geven in bad of onder de douche.

Deze kleine bad
matjes zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen. Breng ze aan op de bodem van een droog bad of douche, stevig aandrukken om ervoor te zorgen dat de supersterke kleefstof blijft zitten. De schattige dierenontwerpen zijn duurzaam en gestructureerd en voegen extra grip toe om het vallen te voorkomen. Ze zijn handig voor zowel kinderen als volwassenen!

Kenmerken:

  • Getextureerd en antislip
  • Supersterke kleefstof om te installeren
  • Kan gebruikt worden in bad of douchebak
  • Set van 10 kleurrijke zeedieren

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.