X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
-9%
2 in 1 Warmtestraler voor babykamer
2 in 1 Warmtestraler voor babykamer
€ 109,99 € 99,99

Prijs per stuk

Nieuw
-13%
Reer Commode Verwarmer - Warmtestraler
Reer Commode Verwarmer - Warmtestraler
€ 39,95 € 34,95

Prijs per stuk

-15%
Reer Commode verwarmer / warmtestraler
Reer Commode verwarmer / warmtestraler
€ 64,99 € 54,99

Prijs per stuk

-10%
Reer EasyHeat commode warmtestraler
Reer EasyHeat commode warmtestraler
€ 50,00 € 45,00

Prijs per stuk

Beste temperatuur in de babykamer

De ideale en gezonde temperatuur voor een babykamer ligt rond de 18°C. Dit lijkt wat aan de koudere kant, maar aangezien de baby ook lekker in een babynomade of dekbedje ligt is het echt wel een lekkere temperatuur voor een baby om de beste nachtrust te krijgen. We geven expres ‘rond’ de 18° aan, omdat het binnenklimaat natuurlijk ook erg samenhangt met het seizoen. Als er buiten een hittegolf heerst en de temperatuur in huis loopt op dan gaat de temperatuur in de babykamer uiteraard ook mee omhoog. In de winter daarentegen zal de temperatuur wat makkelijker te regelen zijn met de verwarming. Het is wel belangrijk dat je de temperatuur in de babykamer zo constant mogelijk houdt.

Baby’s koelen snel af na het douchen of in bad gaan

Het is natuurlijk lekker om je baby in bad te doen of samen te douchen, dit kan vaak al vroeg in de kraamweek. De badkamer is natuurlijk warmer dan de babyslaapkamer, let er dus goed op dat je na het badderen of douchen de kleine wel lekker warm houdt. Van de badkamer naar het aankleedkussen (vaak in de slaapkamer) scheelt al een paar graden, en omdat de baby nat is zal hij of zij extra snel afkoelen. De baby kan zelf niet aangeven dat het koud is dus je zal dit zelf in de gaten moeten houden.

Baby warm houden tijdens het aankleden

 Omdat je ook niet al te gehaast een baby wilt aankleden heeft Reer een ideale oplossing om de baby op het aankleedkussen lekker warm te houden tijdens het aankleden. Eem warmtestraler voor boven het aankleedkussen. Op deze manier kan je rustig de luier omdoen bij de kleine en de tijd nemen voor het omkleden van de baby. 

Verwarming bij het aankleedkussen

We kunnen de verwarming op twee manieren toepassen om de baby warm te houden tijdens het omkleden. De eerste manier is een warmtestraler op een standaard naast de commode. De 2 in 1 warmtestraler van Reer wordt standaard met een opstellingsframe die je zelf kan aanpassen aan de ruimte waar deze opgesteld wordt (deze bestaat uit elementen). Een tweede manier is om de warmtebron boven de commode en het aankleedkussen aan de muur te monteren. Je zet de verwarming uiteraard alleen aan wanneer je dit nodig vindt, het in niet nodig deze altijd aan te hebben staan bij het verwisselen van bijvoorbeeld de luier. 

Kruiken voor baby’s

Na het lekker warm aankleden van de kleine is het plaatje natuurlijk helemaal compleet met een voorverwarmd bedje. Hier gebruik je niet de straler voor maar een leuke baby kruik. Naast de standaard kruiken voor baby’s heb je tegenwoordig ook leuke magnetronknuffels. Deze verwarm je even in de magnetron en dan blijven ze tot 90 minuten lekker warm aanvoelen. Een erg leuk alternatief voor een standaard kruik, en in de zomer ook geschikt om te koelen door ze even in de koelkast te leggen.