X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Praat met je kinderen  over het dragen van een gezichtsmasker

Uw kind is misschien in de war over als ze voor het eerst een masker moeten dragen, of waarom ze plotseling omringd worden door volwassenen die dat ook doen.
Praat met uw kinderen over hun veiligheid en de veiligheid van anderen.
Een manier om onze kleintjes voor te bereiden, is door ze te laten weten dat ze maskers dragen om ervoor te zorgen dat ze geen ziektekiemen verspreiden naar andere kinderen, ouders, oma's en opa's. Door de term "kiem" te gebruiken, kunnen ze het belang van het dragen van het masker beter inzien.

SuperShrunks gezchtsmaskers of mondkapjes

Als sociaal onderzoeker werd Sajeeta uitgedaagd om aan te tonen welke impact gezichtsmaskers of mondkapjes kunnen hebben als we ze allemaal dragen. Ze kwam naar The Shrunks met het idee om niet alleen gezichtsmaskers te maken, maar ervoor te zorgen dat kinderen over de hele wereld er toegang toe hebben. Met deze samenwerking tussen The Shrunks en Sajeeta hoopt Shrunks de wereld gezichtje voor gezichtje te veranderen.

Dreambaby gezichtsmaskers en mondkapjes

De Dreambaby gezichtsmaskers en mondkapjes zijn van hoogwaardig rekbaar kwaliteit en zitten comfortabel achter de oortjes en om de mond van uw kleintje. Door de diverse soorten maskers met verschillende figuurtjes zal uw kind het niet erg vinden om de vrolijke maskers te dragen. Door het 3-laags ontwerp zijn de maskers goedgekeurd volgens de veiligheids richtlijnen van de overheid en is uw kleintje beschermd tegen ziektekiemen.

Veilige producten van The Shrunks

The Shrunks® is een bekroond Canadees bedrijf dat zich toelegt op het maken van leuke en veilige producten voor kinderen over de hele wereld. Van plezier in de achtertuin tot reisavonturen, The Shrunks plaatsen kwaliteit, zorg, innovatie en passie in elk van haar producten. Het Shrunks-team heeft nu een nieuwe productlijn gecreëerd met de naam SuperShrunks™ - gezichtsmaskers voor kinderen en hun gezinnen.